Pillanatfelvétel Európáról

2018. február 17. 14:02

Bayer Zsolt
Magyar Idők

Éppen ezért ideje kimondani, jó hangosan, hogy a régi európai rasszok és a régi európai értékek hordozói nem tűrik tovább a homo soro-­sensust!

„Hibát halmoztunk hibára, és nem jutott eszünkbe, hogy a kommunista embertípust már felváltotta a Soros-féle embertípus, a homo sorosensus, akinek már nincs nemzeti identitása, vallási identitása, családi kötődése, odavan a nemi identitása is, helyette 72-féle genderben válogat, és ennek az ember(?)típusnak nem szabad fehér, keresztény európai embert mutogatni, aki ráadásul boldog. (Na ugye! Megmondták a kommunisták, hogy egyszer még visszasírjuk őket. Hát, magam sem hittem volna…)

Ez az új embertípus nem tolerálja a régi európai rasszokat, sem a régi európai értékeket.

Éppen ezért ideje kimondani, jó hangosan, hogy a régi európai rasszok és a régi európai értékek hordozói nem tűrik tovább a homo soro-­sensust! Nem olyan nehéz kimondani, viszont roppant felszabadító, olyan, mint a víz alól feljőve az első mély, egészséges lélegzet. Próbálják csak ki: »Nem toleráljuk tovább ezeket az idióta gazembereket!«

Nem toleráljuk tovább, mert most már nem csupán sivárrá és rettenetessé, hanem életveszélyessé tették a világunkat. Mert odaát, Amerikában a floridai lövöldözőről éppen a jobboldali sajtó derítette ki, hogy demokrata szavazó volt, ó, istenem, tényleg ez a lényeg!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125295

Ajánljuk még a témában