Répával váltaná le az Orbán-rendszert az Együtt

2018. február 15. 10:03

Megmutatjuk 2018 legszürreálisabb kampányvideóját!

Egészen szürreális kampányvideót osztott meg a világgal a Juhász Péter-féle Együtt – egyik politikusuk, Pataki Márton az egyperces videóban répát pucol, és közben megosztja gondolatait a szerencsés nézővel.

„Ez egy veszélyes munka. Ha nem elég erős a hitünk, megtör bennünket. Kiéget, sunyivá tesz” – ad erős felütést Pataki a videónak, miközben a felvételen rezignáltan egy darab sárgarépát hámoz.

„Kevesen maradtunk, akik igazán akarunk küzdeni. Küzdeni egy szabadabb Magyarországért, küzdeni az igazságért. Hogy őszintén merjünk beszélni, sallangok nélkül. Hogy ne azt mondjuk, amit hallani akarnak, hanem amit tenni kell” – folytatja pucolás közben monológját az Együtt politikusa.

Ekkor azonban drámai váltás következik: Pataki Márton a konyhakéshez nyúl, majd egy határozott mozdulattal levágja a répa végét: „Orbán hazug rendszerét csakis az igazsággal lehet leváltani. Egy igazi tervvel, hogy mit kezdünk Magyarországgal a rezsim bukása után.”

„Kell egy terv, kell a szakértelem, kell az őszinte meggyőződés. Számunkra ez a küzdelem jelenti a tartást. És az igazunkba vetett hitünk ad reményt és bátorságot” - ecseteli céljait az aktivista, immár késsel a kezében.

A videó hasonlóan izgalmakkal záródik, mint ahogy elkezdődött: „Nem adhatjuk fel. Magyarországnak szüksége van a bátorságunkra” – hangzik a szólam, miközben Pataki egy határozott mozdulattal rázárja egy uzsonnásdoboz tetejét az immár apróra szeletelt répára.

Kíváncsian várjuk, a répapucolás, vagy éppen Juhász Péter immáron második nyilvános borotválkozása hány bizonytalant csábít az Együtt táborába április 8-án.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125206

Ajánljuk még a témában