Tömegbe lövetők klubja?

2018. február 14. 14:42

Templomhegyi Nyerőkő
Tutiblog

Mitől járunk úgy, hogy immáron a demokrácia fellegvárának, Fehéroroszországnak is jobb a nemzetközi sajtója?

„De vissza a nemzetközi vizekre! Szegény Gulyás Gergő, már mint frakcióvezető nyilatkozott úgy, hogy »A német sajtó 70-80 százaléka egyértelműen baloldali vagy zöld szimpatizáns. Őszinte és leplezetlen gyűlölettel tekintenek mindazon értékekre, amelyet a magyar kormány képvisel …«. Nincs igaza. Ugyanis a német jobboldali sajtótól se várhatunk sokkal jobbat. A konzervatív Die Weltben, a legjobb amit láttunk, az a »citromba harapott fanyalgás« – kitüntető kategóriája.

Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy a csudába tudják ezeket a dolgokat külföldön, a »mértékadó« sajtóban mindig ugyanebből a szempontból leírni, és miért nem írnak más nézőpontokból is cikkeket? Vajon hogyan történhet meg az, hogy egy valóban okleveles diktátorral kerültünk egy szintre?

Mitől járunk úgy, hogy immáron a demokrácia fellegvárának, Fehéroroszországnak is jobb a nemzetközi sajtója? Talán nem árulunk el titkot azzal, hogy nem szeretnek minket. Ám azért, amit ők művelnek, az már az inkorrektség egy olyan fokozata, amelyet vizsgálni kell.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125168