Búsuló Juhász

2018. február 13. 07:04

Bayer Zsolt
Magyar Idők

Annyira szánalmasak vagytok már ezzel! Itt hivatalos iratokról van szó, amelyek kikerültek a Borshoz. Ez a történet innen kezdődik, a Fidesz-médiázás csak egy nyomorult műpolitikus első, utolsó és köztes reakciója.

„Annyira szánalmasak vagytok már ezzel! Itt hivatalos iratokról van szó, amelyek kikerültek a Borshoz. Ez a történet innen kezdődik, a Fidesz-médiázás csak egy nyomorult műpolitikus első, utolsó és köztes reakciója. Ezeknek mindenről ez jut eszükbe, pontosabban az eszük helyébe.

Amúgy maga a mi búsuló juhászunk védekezik azzal, hogy élettársa ügyvédei fenyegették meg bizonyos anyagok nyilvánosságra kerülésével. Ezt, ha megengedik, eleve fenntartással fogadom, ennyire idióta ügyvédek nincsenek, különösképpen egy Juhász esetében, akiről mindenki tudja, hogy mindent és bármit, még volt élettársa szavait is felveszi, életét egy bekapcsolt kamerával éli, mert hát ezek ilyen alakok.

És akkor majd pont az ügyvédek fogják megzsarolni, jaj, hagyjuk már ezt… De ha már Juhász ezzel védekezik, szóval hogy az ügyvédek, meg zsarolás, meg Bors, akkor hogy jön ide a Fidesz-média? (Amúgy képzeljük csak el, amint valaki eljuttatná Juhászhoz egy válófélben lévő fideszes politikus szaftos periratait arról, hogy válófélben lévő fideszes politikus verte, bedrogozta és bezárta a feleségét.

Nos, önök szerint a mi kis búsuló juhászunk vajon mit kezdene ezzel az anyaggal? Bezárná a páncélszekrényébe vagy elégetné, mondván: pfuj-pfuj, micsoda gusztustalan inszinuáció már ez, egy szegény fideszes politikust akarnak így lejáratni! Vagy rohanna vele a dékás-maszopos-együttös-jobbikos médiához? Hát persze, hogy rohanna! Mert ez csak akkor gusztustalan lejáratás meg Fidesz-média, ha ő az áldozat, minden más esetben tök ok, igaz, Juhászka, te gyáva, ócska, pitiáner moral insanity?)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125067