Külön történet, majd megoldom

2018. február 12. 10:37

Fodor Gábor
Magyar Nemzet

Bízom benne, hogy a liberális párt rendelkezni fog olyan forrásokkal, amelyekből a működése és a szervezet fenntartható lesz. Interjú.

„Mi lesz önnel? Hiszen eldőlt, hogy nem lesz országgyűlési képviselő.

Az egy külön történet, majd megoldom. Ha a tagság bízik bennem, akkor kész vagyok továbbra is a liberális pártot vezetni, elkötelezett vagyok az ügy mellett. Sok minden a személyemre épült a Liberálisok esetében, és ez nyilván a jövőben sem fog változni. Az más kérdés, hogy nem országgyűlési képviselőként fogok tevékenykedni.

Mivel a pártja formálisan nem indul a választáson, nem is kap majd állami támogatást. Miből fognak gazdálkodni?

Ez ismét kölcsönös megállapodás kérdése a szövetségeseinkkel. Még egy külön történet.

Miből fog élni?

Bízom benne, hogy a liberális párt rendelkezni fog olyan forrásokkal, amelyekből a működése és a szervezet fenntartható lesz.

Van adósságuk?

Lényegében csak az igazságtalan ÁSZ-büntetés, amivel úgy kell kalkulálnunk, hogy ki kell majd fizetni. Komolyan kell vennünk az Állami Számvevőszék gyalázatos fellépését, amely minden ellenzéki pártot sújt, így minket is. Ha vissza kellene fizetnünk, akkor lenne adósságunk. Mi továbbra sem akarjuk befizetni, sőt, ha az itthoni lehetőségeket kimerítettük, nemzetközi fórumhoz is fogunk fordulni.

Soros György éppen az összefogás kapcsán nemrég azt nyilatkozta, hogy az MSZP vezetőit megvette Orbán Viktor, a kisebb pártokban pedig ott vannak a kémei. Ki meri jelenteni, hogy a Liberálisoknál nincsenek?

Nyilvánvalóan nincsenek. Soros Györgyöt nagyra becsülöm, ismerem régről, szerintem történelmi szerepe van a rendszerváltásban. Emiatt nekünk hálásnak kell lennünk, elismerést érdemel, nem pedig azt, hogy méltatlanul ellenséget faragjanak belőle. Ebből persze nem következik az, hogy minden megállapítása igaz lenne. Szerintem nincsenek pontos információi arról, hogy mi zajlik Magyarországon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125025