Büszkeség és balítélet

2018. február 9. 07:52

Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

Eközben a nagy tréfamester, Gyurcsány Ferenc alighanem magában kuncog. A bukott miniszterelnöknek nem szokása titkot csinálnia abból, élvezi az önsorsrontó expártja által bemutatott haláltáncot.

„Persze, könnyen lehet, mindez csupán gonosz dez­információ, hiszen mindenki cáfol, liberálisék és szocialistáék egyaránt, azért Molnár Gyula pártelnöknek egészen Gyöngyösig kellett utaznia, hogy lehűtse a kedélyeket – kevés sikerrel. Eközben a nagy tréfamester, Gyurcsány Ferenc alighanem magában kuncog. A bukott miniszterelnöknek nem szokása titkot csinálnia abból, élvezi az önsorsrontó expártja által bemutatott haláltáncot. A show mindenesetre olykor igen látványos, még ha továbbra is egy bénácska szappanoperára hajaz.

Afféle mellékszereplők csupán a vidéki MSZP-s talpasok, akik azonban a szombati kongresszuson be is kavarhatnak a „nagyok” terveibe. Miután a lényegében közülük való Botka László csúnyán megbukott, nemrég egy sokadik törpeformáció első emberét, a még az általa vezetett Zuglóban sem túlzottan sikeres médiapolitikust, Karácsony Gergelyt ültették a helyére. Kis párt, mégis nagy foci – nem feltétlenül szerencsés kombináció, se Fodor, se Karácsony esetében.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124910