„Soros pénzeli a kampányt”

Nekiment Sorosnak Netanjahu

2018. február 8. 12:31

Az izraeli miniszterelnök szerint Soros György áll a nemrég indult Izrael-ellenes kampány mögött. Benjamin Netanjahu a minap kijelentette: a „zsidó milliárdos” pénzeli azokat az NGO-kat, amelyek ellenzik a menekültek deportálását.

Soros György áll az Izrael-ellenes kampány mögött – állítja Benjamin Netanjahu. Az izraeli miniszterelnök szerint a „zsidó milliárdos” pénzeli azokat az NGO-kat, amelyek kampányt indítottak az izraeli állam azon elhatározása ellen, hogy több ezer afrikai menekültet deportáljanak Izrael területéről.

Az izraeli kormány januárban jelentette be, hogy elkezdik Afrikába visszatelepíteni a főleg szudáni és eritreai bevándorlókat, akik jelenleg Izraelben tartózkodnak. Netanjahu a minap kijelentette, hogy az egész deportálást ellenző kampány mögött Soros György áll, aki az izraeli miniszterelnök szerint Izrael-ellenes magatartást folytat. Benjamin Netanjahu kiemelte: Soros régóta támogat a zsidó államban olyan nem állami szervezeteket, amelyek radikális baloldali programokat hirdetnek.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124877