Veszprém

Kész Zoltán Orbánnak: Ez nagyon kevés!

2018. február 8. 20:41

„Orbán Viktor már ígérni sem tud” Veszprém országgyűlési képviselője szerint, aki a kormányfő veszprémi látogatására reagált. Kész Zoltán úgy véli: a Fidesz politikusai még álmukban is hazudnak, és bevándorlókat zúdítanak Európára.

Orbán Viktor ma eljött a bukott, veszprémi Fidesz könyörgésére, hogy voksokért hízelegjen, de már ígérni sem tudott. Eddig legalább mindig mondott valami szépet, ha ideóvakodott, ám most csak annyira futotta, hogy két korábbi ígéretének egyikét, az uszodafejlesztést ismételten megígérte. Ez nagyon kevés! – írja Kész Zoltán, Veszprém országgyűlési képviselője közleményében, amely a Veszprém Kukacon olvasható.

Orbán Viktor ma vagy hazudott nekünk, amikor azt állította, hogy városunk ellenzéki mivolta ellenére is részesül fejlesztési forrásokban, vagy a helyi párttitkára, Ovádi Péter hazudik folyamatosan, amikor azzal támad, hogy nincs megfelelő képviselete Veszprémnek. Azoknak pedig, akik elhiszik Orbánnak, hogy nem szüntetik meg a kistelepülések önkormányzatait, polgármesteri hivatalait, üzenem: azt is megígérte, hogy egyéni számlákra kerülnek az államosított magánnyugdíj-befizetéseink – folytatja Kész.

A Fidesz politikusai hazudnak éjjel, nappal és még álmukban is! Akkor is hazudnak, amikor azt mondják, megvédik az országot a migrációtól. Húszezer ellenőrizetlen bevándorlót engedtek be fejpénz ellenében, közöttük köztörvényes bűnözőket, és további 1400-at csak simán titokban. Ha van szervezet, amely bevándorlókat zúdít Európára, az a Fidesz – zárul a közlemény.

 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124902