Az LMP és Szél Bernadett nemzetbiztonsági kockázat

2018. február 8. 09:04

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
MTI-OS

Úgy látszik, hogy Soros még nem, de az emberei már a Nemzetbiztonsági bizottságban ülnek.

„Szél Bernadett újabb bizonyítékát adta annak, hogy a Soros-hálózat zsebében van. Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának tagjaként azt kezdeményezte, hogy a testület decemberi ülésén a titkosszolgálatok által részben bemutatott Soros-hálózatról szóló jelentést és dokumentumokat teljes terjedelmükben adják ki neki. A titkosszolgálatok ezt nemzetbiztonsági okok miatt elutasították, de Szél Bernadett most Molnár Zsolton, a bizottság szocialista elnökén keresztül próbálkozik. Úgy látszik, hogy Soros még nem, de az emberei már a Nemzetbiztonsági bizottságban ülnek.

Felháborítónak és megengedhetetlennek tartjuk, hogy Szél Bernadett visszaélhessen nemzetbiztonsági bizottsági tagságával. Hiszen nem tudhatjuk, hogy az az alapján megszerzett, a Soros-hálózatról szóló titkosszolgálati dokumentumokat és bizalmas információkat mire akarja felhasználni. 

Egyre több a jel, hogy az LMP és Szél Bernadett – aki köztudottan maga is egy migránspárti Soros-szervezetnél dolgozott – nemzetbiztonsági kockázat, mert idegen érdekeket szolgálnak az Országgyűlés legfontosabb bizottságában is. 

A Fidesz-KDNP nem engedi, hogy az ellenzék már a Nemzetbiztonsági bizottságot is a Soros-terv támogatására, végrehajtására használja, már enélkül is óriási a nyomás Magyarországon, hogy engedje be a migránsokat és bontsa le a határzárat. Ezért nem veszünk részt a csütörtökre összehívott bizottsági ülésen, mert Soros ugyan még nem, de az emberei már a Nemzetbiztonsági bizottságban ülnek.”

MTI Országos Sajtószolgálat

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124864