Dzsihádon a Jobbik

2018. február 7. 17:14

Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

Vona cselekedetei mindig a másik félnek hoznak hasznot, míg a Jobbiknak csak a magyarázkodás és politikai vesszőfutás jut.

„A közelmúltban több olyan videó került az érdeklődés középpontjába, amelyeken Vona Gábor Jobbik-elnök muszlim vendéglátói kedvében akar járni, ezért Allahot, vagy az iszlámot dicséri. A szokásos udvariasság, mondják a jobbikos propagandisták, és előszeretettel utalnak más politikusok, például a magyar miniszterelnök muszlim országokban tett udvarias szavaira. Almát hasonlítanak össze körtével.

Kettejük között ugyanis ég és föld a különbség. A most éppen szakállt növesztő Jobbik-elnök mintha állandóan erőközpontokat keresne, amiket a jelek szerint nem a saját pártjában és politikai közösségében talál meg. Vona Gábor megfordult már a Fideszben, Oroszországban, Törökországban, vagy legutóbb Simicska Lajos szalonjában. A polgári körös kalandot leszámítva valahogy minden szakasz olyan politikai cselekedetet is hozott, amely a megrendelőnek  másik félnek hozott kézzel fogható hasznot, míg a Jobbiknak csak a magyarázkodás és politikai vesszőfutás jut.

(...)

Vona Gábor Allahot és az iszlámot dicsérő szavai akkor tűnnének valóban ártatlannak, akkor lenne a keresztény Európa melletti kiállásuk hihető, ha pártja 2016. novemberében megszavazza az Alaptörvény módosítását, amely azt üzente volna a bevándorláspárti Brüsszelnek és a Közel-Keletről / Afrikából Európába igyekvő millióknak, hogy NE GYERTEK!!! Akkor most nem kéne magyarázkodniuk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124840