Beszivárgás a magyar közéletbe

2018. február 5. 09:23

Botond Bálint
Magyar Idők

Szél Bernadett vagy nem érti a nemzetbiztonság fogalmát (sem a nemzetét, sem a biztonságét), vagy tudatosan cselekszik azt veszélyeztetve.

„Az LMP miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett egy kabuli születésű, ugyan magyar állampolgársággal is bíró, de életútja és családi kötelékei alapján egyértelműen iszlám hátterű személyt jelölt pártja nevében a nemzetbiztonsági bizottságba szakértőnek. Aki – hogy, hogy nem – meg is bukott a nemzetbiztonsági átvilágításon. Magyar miniszterelnök-jelöltként egy választás előtt néhány hónappal egyetlen kicsit is kompetens politikus sem kockáztatja meg egy ennyire »veszélyes« jelölt állítását úgy politikai, mint nemzetbiztonsági okból.

Szél Bernadett vagy nem érti a nemzetbiztonság fogalmát (sem a nemzetét, sem a biztonságét), vagy tudatosan cselekszik azt veszélyeztetve. Ha nyomásra cselekedett így, akkor értelemszerűen maga is nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ha viszont egyszerűen nem érti a körülötte zajló folyamatokat, akkor az alkalmassága kérdőjeleződik meg ez eddigieknél is kirívóbban.

A liberálisok szerint ugyanis egy ember, ha megszerezte az állampolgárságot, automatikusan a nemzet tagjává is válik, és elköteleződése semmilyen formában nem vonható kétségbe, sőt a probléma fel sem vethető. Ez a gondolkodásmód teljesen idegen a valóságtól, ezt természetesen a liberálisok is tudják, csak ezzel az »etikainak« hazudott állítással terelik el a figyelmet arról, hogy egy muszlim örökre muszlim marad. A családja egyszerűen megöli, de jobb esetben is kitaszítja, ha kitér. Az iszlámban nincsenek kétségek, fel sem merül a »kigondolkozás« az iszlám doktrínáiból.

Egy muszlim mindig az iszlámért fog küzdeni, azt fogja tenni, amit az iszlám nevében parancsolnak neki. Családjának gyanús kapcsolatai az ő gyanús kapcsolatai is, az apjának és a családjának tartozik engedelmességgel, nem a magyar törvényeknek. Egy ilyen ember megjelenése a magyar Országgyűlés olyan bizottságában, amelyben a legtöbb forró információról értesülhet, akkor is kockázatos, ha a lehető legjóhiszeműbbek vagyunk. Ennek a »szakértőnek« a küldői teljesen tisztában voltak azzal, hogy mit cselekszenek. Precedenst is akartak teremteni azzal, hogy az iszlám háttér megjelenik a magyar parlamentben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124686