A jobboldal a bevándorlási vitát megnyerte. Ami most megy, önveszélyes bohózat

2018. február 5. 08:51

Borbás Barna
Válasz.hu

Milyen háború az, aminek létezéséről külön posztereken kell értesíteni a lakosságot?

„A déli határunknál átjutni próbáló szírek elfogytak, a bevándorlással kapcsolatos orbáni jelszavak egyre több európai országból visszhangoztak, a magyar kormányzati kommunikáció mégis egyre agresszívebb lett. A fő üzenet: háború van. Abban az esetben pedig, ha nincs háború: akkor is háború van.

De milyen háború az, aminek létezéséről külön posztereken kell értesíteni a lakosságot? Mert, ugye, nem arról van szó, hogy Pardavi Mártát és Majtényi Lászlót tömszelencés fúróval a kézben érték tetten Nagylaknál, migránsfolyosó-építés közben, vagy hogy csak azért nem szakadt még be a forint a Soros-féle Quantum Group shortolásos támadásai közepette, mert Tállai András – mint Klümené ókeanisz gyermeke, Atlasz titán – két kezével tartja a nemzeti valutát.

A mi háborúnk olyan, hogy ezek a »jól szervezett«, sőt irányított és nyilván »milliárdokból« működő »Soros-hálózatok« egy épkézláb tüntetést sem tudnak összehozni. Emlékeznek, hogy nyáron minden arról szólt, hogy majd jön a »forró ősz«, a »magyar Majdan tér«, amikor Soros »szabadcsapatai” Szrgya Popovics aktivista kottájából utcai zavargásokat provokálnak Budapesten?

Az utca csendes maradt, de a delírium szintet lépett: migránsoknak nézik a pécsi vízilabdásokat, riadt nyugdíjas telefonál a KarcFm-be egy hírcsárdás cikk láttán, hogy Soros György hamarosan kötelezővé teszi a homoszexualitást Magyarországon, Szekszárd polgármestere sajtótájékoztatót tart, hogy meg kell akadályozni »az illegális bevándorlást szervező irodák Szekszárdra érkezését«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124684