A Jobbik éjjel-nappali kezelést ígér a daganatos betegeknek

2018. február 4. 16:21

A Jobbik „full frontális támadást” indít, és minden megelőző, gyógyító eszközt be kíván vetni, hogy javítson ezen a szomorú statisztikán – mondta Lukács László jobbikos politikus.

A Jobbik éjjel-nappali kezelés bevezetését ígéri annak érdekében, hogy a daganatos betegek a diagnosztizálást követő legkorábbi időpontban megkezdhessék a gyógyításukat.    

Lukács László, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten a rákos megbetegedések világnapján tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a Jobbik zérótolerancia-programot hirdet a daganatos megbetegedésekkel szemben, hogy a lehető legkevesebben betegedjenek meg és veszítsék életüket ebben a betegségben. 

Elmondta, hogy Magyarországon a rákos megbetegedések jelentik az első számú halálozási okot, 100 ezer lakosra vetítve ugyanis 400 férfi és 220 nő veszti életét ebben a betegségben

A Jobbik „full frontális támadást” indít és minden megelőző és gyógyító eszközt be kíván vetni, hogy javítson ezen a szomorú statisztikán – fejtette ki a párt politikusa.

Példaként említette erre, hogy a szűrő- és diagnosztikai gépeket is fejlesztenék a rákos betegek 0-24 órában történő kezelése mellett 

Lukács László kérdésre válaszolva azt mondta, hogy az éjjel-nappali kezelések költségét a meglévő kapacitások felmérése után tudnák megmondani.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124664