Fegyőr kézrátétellel gyógyít

2018. február 3. 10:42

Máté T. Gyula
Pesti Srácok

Ha valaki belép a Momentumba, az azonnal megtisztul. Szegény Zuschlag János és Czeglédy Zoltán már ezt sajnos lekéste, habár lehet, hogy Fekete-Győr András az előzetes beszélőjén is tud gyógyítani. De ha Gyurcsány esetleg koalíciót köt a Momentummal, egészen biztosan hat a kézrátét az ausztriai dugi számlák ellen.

„Ha valaki belép a Momentumba, az azonnal megtisztul. Szegény Zuschlag János és Czeglédy Zoltán már ezt sajnos lekéste, habár lehet, hogy Fekete-Győr András az előzetes beszélőjén is tud gyógyítani. De ha Gyurcsány esetleg koalíciót köt a Momentummal, egészen biztosan hat a kézrátét az ausztriai dugi számlák ellen.

Egy Momentumos gyűlés után Bokros Lajos szociálisan érzékeny kiskamasszá nemesülne, Kunhalmi Ágnes felkérné Szanyi Tibort az MSZP absztinens tagozatának elnökéül. Szél Bernadett pedig beállna stand up komedistának.

A pride-on Momentumos zászló alatt együtt andalogna a Fradi-keménymag Steiner Kristóf másként gondolkozó gasztrofenoménnal, mögöttük pedig lila-fehér bokazoknis szkinhedek sasszéznának Pet Shop Boys dalokra.

Na, szóval ne hülyítsük egymást!

Értem én persze, hogy a Momentumnak nem csak ideológiája nincsen, de egy épkézláb gondolata sem arról, hogy mit csinálnának a fizetés felvételén kívül a hatalomban. Világos az is, hogy a kezdeti nagybefektetők eltünedezése után csak a leárazott káderek közül válogathatnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124622