Cudar, hazug világ

2018. február 3. 09:39

Gál Mária
Népszava

De szerencsénkre nemzeti kormányunk van, amelyik akár az ördöggel is szembeszáll, ha valahol, valaki, bárki magyar érdeket és érzelmet sértene. Most épp az ENSZ főtitkára a soros, ő játszik ellenünk a Soros-kottából, de mi akár az ENSZ-ből is kivonulunk, ha így követeli meg a magyar érdek.

„Gondoltak-e rá, miért van az, hogy évszázadok óta itt állunk a vártán, és még mindig nem adatik meg nekünk, hogy végre letehessük a fegyvert, élhessük a dekadens nyugat békés mindennapjait? A sors keze lenne?

Alighogy megérkeztünk a távoli keletről, s csak épp, hogy végignyilaztuk, romboltuk és raboltuk a nyugatot, máris rendes keresztényekké lettünk, akik azóta is védik a keresztény Európát mindenféle muszlim / tatár-török és egyéb betolakodó hordák ellen. A nyugat pedig ahelyett, hogy megköszönné nekünk, folyamatosan minket pécéz ki bűnbaknak.

De szerencsénkre nemzeti kormányunk van, amelyik akár az ördöggel is szembeszáll, ha valahol, valaki, bárki magyar érdeket és érzelmet sértene. Most épp az ENSZ főtitkára a soros, ő játszik ellenünk a Soros-kottából, de mi akár az ENSZ-ből is kivonulunk, ha így követeli meg a magyar érdek. Szijjártó Péter miniszter azonnal meg is kongatta a vészharangot az ENSZ globális migrációs csomagjának terve láttán.

A dokumentum alapállítása nem felel meg a valóságnak – szögezte le azonnal. Ha az ENSZ február 5-én egy »migrációpárti« javaslatot ad ki, akkor Magyarország ki fog lépni a migrációs csomag tárgyalásáról – fűzte hozzá a külkereskedelmi testületté alakított magyar diplomácia vezetője, nem feledve megjegyezni, hogy meg kell erősíteni a határok védelmét, mert az utóbbi időben ismét szaporodnak a határsértések. ”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124617