Ukrajna: az alagút vége?

2018. január 23. 14:00

Bogár László
Magyar Hírlap

Európát a „migrációs” fegyver segítségével próbálják meggyengíteni, Oroszországot pedig az Ukrajnában éppen négy éve kirobbantott „csinált forradalommal”.

„Ma már talán mindenki számára világos, hogy egyszerű világbirodalmi játszmáról van szó, amelynek lényege, hogy az amerikai világbirodalom igyekszik megakadályozni, hogy uralmának globális alternatívájaként értelmezhető eurázsiai együttműködési rendszer felépülhessen. 

Ennek érdekében igyekszik mindhárom fő elemét, Európát, Oroszországot és Kínát destabilizálni, illetve a köztük kialakuló együttműködési rendszert szétzilálni.

Európát a »migrációs« fegyver segítségével próbálják meggyengíteni, Oroszországot pedig az Ukrajnában éppen négy éve kirobbantott »csinált forradalommal«, ami kezdettől fogva kiprovokált polgárháború. S »bónuszként« így a csupán elemi érdekeit megvédeni próbáló Oroszországot lehet »világháborút« kockáztató »agresszorként« beállítani, arra kényszerítve ezzel az Európai Uniót, hogy az erre hivatkozva bevezetett szankciókkal önmaga verje szét Oroszországgal kiépített, mindkét fél számára előnyös együttműködési rendszerét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/124054