A Jobbik és az LMP támogatását várja Mellár Tamás

2018. január 20. 15:27

Mellár Tamás független képviselőjelöltként indul a baranyai 1. választókörzetben az országgyűlési választáson, őt támogatja az MSZP, a Párbeszéd, és a Jobbik sem indít ellene jelöltet. Az LMP azonban nem hajlandó visszaléptetni jelöltjét Mellár javára.

Mellár Tamás közgazdász volt a Hír TV Newsroom című műsorának vendége. Mellár független képviselőjelöltként indul a baranyai 1. választókörzetben az országgyűlési választáson. Mellár elmondta: csalódott az LMP-ben, amiért nem támogatják indulását. A Jobbikkal viszont tárgyalni fog, Vona Gáborral novemberben beszélt utoljára, és pozitívan állt a dologhoz, megígérte, hogy támogatni fogják, hogy konkrétan milyen módon, arról későbbi tárgyalásokat ígért, amelyekre Mellár szerint a következő napokban kerülhet sor. A független jelölt úgy véli, az a legfontosabb, hogy széleskörű összefogás valósuljon meg.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje ugyanakkor hangsúlyozta: nem léptetik vissza a jelöltjüket, Keresztes Lórántot annak ellenére sem, hogy Mellár mögé sorakozott fel az MSZP, a Párbeszéd, és a Jobbik sem indít saját jelöltet.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/123926