Megnevelik a belgákat?

2018. január 19. 08:13

Máté T. Gyula
Pesti Srácok

Hogy a migránsok egyike-másika időnként robbantgat és nőket erőszakol?! Nahát, kérem! Ez az átmenet nehézsége.

„Brüsszeli kutatók a muszlimellenes paranoia fejlődését fedezték fel a belgák közt, ami »patológiai méreteket« öltött. Ez szerintük tarthatatlan, a flamandoknak és vallonoknak nagyon gyorsan meg kell magukat reformálniuk, hogy »nacionalista, törzsi mentalitású xenofóbokból« szobatiszta »kozmopolita, univerzális, befogadó« belgákká váljanak, akik »ünneplik a sokszínűséget«. Kérem szépen, én most nagyon csalódtam a belgákban! Hát mi van itt, már ők sem értik az európai gondolatot?! Mert rendben, én, a bőgatyás magyar, meg barátunk, a krumpliból is vodkát csináló lengyel – mi be vagyunk gyöpösödve. No, de az már több a soknál, hogy a fejlett Nyugat is tele van »nacionalista, törzsi mentalitású xenofóbbal«!

A toleráns és befogadó Belgiumban az emberek többsége azt mondja, hogy meg kell védeni a határokat?! Ráadásul ezt egy liberális cég felmérése deríti ki? Hát már a szabadelvű közvéleménykutatók iránymutatásában sem lehet bízni? Nem az lenne a feladatuk, hogy okos kérdésekkel bebizonyítsák, mennyire befogadó a lakosság, és főleg, hogy mennyire szeretnének huszonéves muszlim férfiakat babusgatni? Erre mit derítenek ki? Azt, hogy a megkérdezettek 74 százaléka szerint az iszlám nem toleráns vallás, 60 százalék szerint pedig a sok muszlim jelenléte veszélyezteti az identitásukat. Kétharmaduk szerint Belgium már nem az ő hazájuk. A 65 évesnél idősebbek 84 százaléka pedig invázióhoz hasonlítja a bevándorlást…

Mi bajuk van ezeknek?! Ott van az Európai Unió központja. A szerencsésebbek naponta láthatják Jean-Claude Junckert! Az új Európa kútfejéből meríthetnek! Ők lehetnek az elsők, akik kozmopolita, univerzális és befogadó uniós polgárokká nevelhetik gyermekeiket! Hogy a migránsok egyike-másika időnként robbantgat és nőket erőszakol?! Nahát, kérem! Ez az átmenet nehézsége, ahol fát vágnak, hullik a forgács, és ezért egyébként sem a bevándorlók a felelősök.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/123860