Vona lufija

2018. január 17. 15:53

Haraszti Gyula
Magyar Idők

Senki sem titkolt el semmit, ráadásul nincs is 1300 befogadott migráns Magyarországon.

„A genfi konvenció által diktált szabályok természetesen nemcsak rájuk vonatkoznak, hanem minden olyan, háborús övezetből érkező emberre, aki hajlandó végigcsinálni a menekültügyi eljárást, amelyben ellenőrzik, hogy nem jelent-e biztonsági kockázatot, és valóban nem térhet-e vissza a hazájába az ott uralkodó állapotok, illetve az üldöztetése miatt. Így válhat valaki oltalmazottá, majd megkaphatja a menekültstátust is a bevándorlási hivataltól.

Az ellenőrzést követően azonban senkit nem tarthatnak az országban indokolatlanul. Így tavaly elhagyta az országot a nagy része annak a mintegy 1300 embernek, akik menekültként megkapták az ehhez szükséges okmányokat.

Vona Gábor és a hozzá csatlakozók tehát nyilvánvaló badarságokról szeretnének vitanapot tartani. Mivel a menekültekről szóló adatok nyilvánosak, senki sem titkolt el semmit, ráadásul nincs is 1300 befogadott migráns Magyarországon.

A hazánkban eljárás alá került menekülteknek pedig semmi közük sincs a Soros-tervhez, amely alapján kötelező érvénnyel erőltetnék ránk bevándorlók ezreit, majd százezreit. Az iszlámot egykor az emberiség utolsó reménységének tartó, manapság hanukaüdvözleteket küldözgető Vona tehát ismét egy nagy lufit tart a kezében, Soros György portréjával.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/123754