Hollik: Törvénycsomag készül a Soros-terv ellen

2018. január 12. 21:55

A jövő heti kormányülésen tárgyalhatják a Soros-terv ellen készítendő törvénycsomagot – mondta Hollik István KDNP-s képviselő pénteken. Hollik szerint Soros György „egész pályás letámadásra váltott.

A Fidesz-KDNP azt javasolta a kormánynak, hogy készítsen törvénycsomagot a „Soros-terv” ellen, ezt a jövő heti kormányülésen tárgyalhatják – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteken az M1 aktuális csatornán.

A KDNP-s politikus hangsúlyozta: őket arra hatalmazták fel – nemzeti konzultáción és népszavazáson –, hogy a migráció kérdésében ne engedjenek az emberekkel közösen kidolgozott álláspontból, azaz, ha a magyar emberek azt mondják, nem szeretnének együtt élni migránsokkal, akkor álljanak ellen Brüsszel vagy Soros György nyomásgyakorlásának. Szerinte Soros György „egész pályás letámadásra váltott”, Brüsszelen, itthoni civil szervezeteken, szakértőkön, „általa finanszírozott” amerikai szenátorokon keresztül is nyomás alá akarja helyezni Magyarországot, és azt akarja, hogy fogadják el azt az álláspontot, amelyet leírt a tervében.

(MTI)

 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/123540