Novák megint bedobta a jó meleg vs. rossz meleg közhelyét

2017. december 29. 17:58

Antoni Rita
Facebook
A jó feminista legfőbb ismérve, hogy minimum száz évvel ezelőtt élt, ezért már nem jártatja a száját és nem pattog, mert halott.

Novák Katalin megint bedobta a jó meleg vs. rossz meleg ásító közhelyét. (b-vel szoktam mondani, de azt nem írhatom ki, mert letilt a Facebook) A jó meleg az, aki a négy fal között marad az orientációjával (ami pedig nem csak a szexből áll, titkolózni kell egy egyszerű »mit csináltál a hétvégén?« munkahelyi kérdésnél is), netán szégyelli, betegnek tekinti saját magát. A »rossz meleg« meg »provokál«. Azonban ahhoz, hogy az ember provokátornak minősüljön, nem kell egy szál bőrtangában »vonaglania«. Elég, ha kijár a Pride-ra, vállalja magát, nem kér elnézést azért, hogy él, netán jogokat akar – ilyesmi. Ez a jó – rossz felosztás minden társadalmi kisebbségnél megtalálható. Van jó cigány meg rossz cigány, jó kövér meg rossz kövér (erről korábban írtam a Nőkérten – a jó kövérnek romokban az önbizalma, a rossz kövér meg elvárja, hogy fogadják el úgy, ahogy van és ne testszégyenítsék), a jó civil meg a rossz civil, a jó áldozat meg a rossz áldozat (az egyik össze van törve, a másiknak jár a szája és igazságot követel), a jó transz meg a rossz transz – és persze van a jó feminista meg a rossz feminista. A rossz feministával az a legnagyobb baj, hogy azt hiszi, hogy neki ma létjogosultsága van – hangos, utálatos, idegesítő alak. A jó feminista legfőbb ismérve, hogy minimum száz évvel ezelőtt élt, ezért már nem jártatja a száját és nem pattog, mert halott.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudod drágám, megint fordítva ülsz a lovon! Mert sokkal egyszerűbb a képlet. Ugyanis van jó ember, és van rossz ember.
Namármost a meleg is ember, remélem ez ellen nem tiltakozol. De ugyanígy ember a cigány, a zsidó, a szlovák, a német, az arab....és bizony mindegyik között van jó ember, és rossz ember.
Gondolom így sem világos, ugye?

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2017. december 30. 16:03

"...jó meleg vs. rossz meleg" - az előbbi nem igyekszik saját életvitelére késztetni egy heterot.

Novák csak annyit mondott , hogy a melegek többsége nem provokál , és mindenki zavartalanul élhet nálunk a maga szexuális meggyőződése szerint . Mindkét kijelentése igaz .

Ezt soha büdös életben nem fogja elismerni, mert akkor még kiderülne, hogy nincs igaza.

Azt sem fogja belátni, hogy minden normális ember azt mondja, és gondolja amit te, hiszen akkor ő nem lehet a Nagy Áldozat és ez számára hatalmas nagy dráma lenne.

Utolsó, férfiatlan és minden szempontból minősíthetetlen az összes idebiggyesztett poszt, ami Antoni Rita külsejét és vélt vagy valós nemi életét alázza.
A túltolt feminizmusnál kb. már csak ez a részeg disznó stílus alábbvaló.

Szóval meleg nem lehet se jó, se rossz. Épületes marhaság, ugye kedves szerzőnk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés