A hoppon maradt nők piszkosul tudnak gyűlölködni

2017. december 13. 21:27

Havas Henrik
Pesthír.hu

Egyetlen nőt se akarok megbántani, de ha a sértett nőket sorba állítanánk, a sor innen a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig. Interjú.

„Korábban egy videóban azt nyilatkozta, hogy nem kap levegőt. Akkor még a Baukó Éva sztori volt. Most mit érez, hogy sorra hozzák össze különböző nőkkel?

Menjünk sorba. Szerintem elég szar munkát végeztek Habonyék. Baukó Évával és Molnár Anikóval kezdeni, az elég necces! Ha most elmesélném, hogy erről a két hölgyről mit kellett végighallgatnom múlt hétfő óta… hát, azt nem nagyon bírná el az internet. Aztán jött Görög Zita, meg egy három évvel ezelőtti műsornak a részlete. Tegnap, azaz kedd délután, már majdnem hazaértem, amikor Kisoroszi főterén néhány helyi lakos megállított. Mesélték, hogy a TV2 akart velük forgatni, a riporter a telefonján mutatta a »Hal a tortán« egy részletét, ahol Görög Zita panaszkodik, hogy én… már nem emlékszem, hogy mit mondott, csak arra, hogy tolakodónak tartotta a viselkedésemet.  A kisoroszi hölgyek elhajtották a stábot, de nem ez a fontos. A lényeg az, hogy abban a »főzőműsorban« öt napon át együtt forgattunk, Görög Zita mellett a másik női szereplő Sütő Enikő volt. Ha valaki veszi a fáradságot, hogy megnézze a műsort a Youtube-n, láthatják, hogy a két női szereplő – és ezt nem rosszindulatúan mondom – szerepet játszott. Enikő közvetlen és kedves volt, Görög Zita előadta az előkelő úrinőt, aki néha hisztizik. Engem lecseszett, az akkori élettársát úgy megsértette, hogy az otthagyta a forgatást. Na, de hát nincs ezzel semmi baj, ezek a műsorok így készülnek.

Legújabban egy egykori üzlettársával is hírbe hozták.

Igen. Tegnap este olvastam, hogy egy egykori üzlettárssal is kikezdtem. A helyzet az, hogy nekem két nőnemű üzlettársam volt, az egyik kedves kolléganőm Tarnói Gabi, aki sajnos 2006-ban meghalt, a másik a feleségem, akit meg se mertem kérdezni eddig, hogy amikor jött ki a fürdőszobából, tényleg ágyba akartam-e vinni. Aztán ma reggelre az üzlettársból üzletasszony lett. Őszintén szólva, nem sok üzletasszonnyal volt dolgom, de ha az a Hölgy szerepelt a TV2-ben, akire én gondolok, akkor azt tudom mondani, hogy egy csalódott nőről van szó, jelentsen ez bármit is.

Nem fél a nőktől?

Most délelőtt, amikor bejöttem az irodába, a titkárnőm vigyorogva kérdezte, hogy – Henrik! Az isten áldja meg! Maga csak próbálkozott, próbálkozott, de semmi se jött össze? – Na, most – nagyon szerényen – azt tudom mondani, hogy miközben minden interjú előtt elmondtam, hogy a nőkről nem vagyok hajlandó beszélni, tekintettel a mamámra, a feleségemre, meg a lányomra. Szóval, van az úgy, hogy az ember kénytelen nemet mondani a nőknek! Aztán ezek a nők, akik hoppon maradtak, piszkosul tudnak gyűlölködni. Egyetlen megjegyzésem azért volna! Pár hete a Star Magazinnak adtam interjút, és abban meséltem el, hogy mit mondtam Hajdú Péternek, amikor a témáról beszélgettünk. Szóval, azt mondtam, hogy egy normális férfi nem azokra a nőkre büszke, akiket meghódított, hanem arra, hogy mennyi nőről volt képes lemondani! Egyetlen nőt se akarok megbántani, de ha a sértett nőket sorba állítanánk, a sor innen a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/122255