Fidesz: Brüsszel sorozatlövést eresztett Magyarországra

2017. december 7. 15:15
„Soros György befolyása alatt lévő” Brüsszel „sorozatlövést eresztett” Magyarországra – közölte csütörtökön a Fidesz. Szerintük a jogi eljárásokat már nyíltan a politikai zsarolás és nyomásgyakorlás eszközeként használják.

A Soros György által befolyásolt Brüsszel „sorozatlövést eresztett” Magyarországra – közölte csütörtökön a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt közleményében az Európai Bizottság döntésére reagált. Ezen döntés szerint az Európai Bírósághoz fordul az Európai Bizottság, a harmadik szakaszba léptetve ezzel egyszerre a civiltörvény, a felsőoktatási törvény módosítása, illetve a menekültkvóták elutasítása miatt Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárásokat. 

Három olyan ügyben támadta meg az Európai Bizottság Magyarországot, amelyek „mind Soros György érdekeit” szolgálják: a migránskvóták elutasítása, a „Soros-szervezetek” átláthatóságáról szóló és a „Soros-egyetem” törvényes működését előíró jogszabályok miatt.

Szerintük a támadás oka az, hogy Magyarország a „Soros-terv útjában áll”. A Fidesz közleményében arra kérte a kormányt: tegyen meg mindent, hogy megvédje a magyar embereket és a nemzeti érdekeket.

(MTI)

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A cél az lehet, hogy ELŐBB megvonják azoknak az országoknak
a szavazati jogát, amelyek ellenzik a kötelező kvótát, majd
UTÁNA megszavazzák azt az ellenzők nélkül.

Rendkívül demokratikus, Rákosi jöhet tanulni.

Ha Soros parancsára kiterjesztik az EU-ban, hogy a migránsok kezelését - az államoktól elvéve - NGO-knak kell átadni: az bőven állam elleni bűncselekmény.
Minden EU-tag országban.
Ezekben az esetekben G. Soros mint felbujtó, ill.állam elleni összeesküvést pénzzel támogató személy, bíróságra vihető, sőt: bíróságra kell vinni.
Ugyanígy a részt vevő NGO-k tagjait.
+ Magyarország nyújtson be törvényjavaslatot - mindenféle frakciót megkerülve:
Bármely uniós intézkedés, amely a tagállamok jogkörét csökkenti: a tagállamok területén kizárólag népszavazás útján emelkedhet jogerőre.
A magyar kormány tegye hirdetésekben közzé fenti két narratívát az EU minden országában, a legfontosabb kormánypárti és ellenzéki médiákban.
+ azt is, hogy G. Soros rendelkezik az EU Parlament legnagyobb frakciójával, törvényellenesen. Mert olyan párt, hogy Soros-párt sehol nem indult soha, az EU parlamenti választásokon.
Ezekkel az EU polgárainak tisztában kell lenniük.
Mivel a seggszakértő demokratikusan neokon, pc-lapocskák az információk továbbadását célzatos szűrések után végzik, nincs más megoldás, mint:
HIRDETÉS sajtóban - HIRDETÉS tévében, HIRDETÉS az Internet minden szegmensében.

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2017. december 7. 21:25

Ha pedig a nagymamának kereke lenne, akkor ő lenne a villamos.

Ez kb. ennyire igaz és logikus: "Ha Soros parancsára kiterjesztik az EU-ban, hogy a migránsok kezelését - az államoktól elvéve - NGO-knak kell átadni."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés