Simicska: A Jobbikra fogok szavazni

2017. november 30. 9:35
Simicska szerint a 2018-as választást a Jobbik fogja megnyerni.

„A Jobbikra fogok szavazni”– mondta Simicska Lajos az RTL Híradónak adott keddi interjújában, amelyet szerdán közölt a csatorna.

A milliárdos nagyvállalkozó szerint a 2018-as választas abszolút nincsen lejátszva, és véleménye szerint a Jobbik fog nyerni.

Arra az újságírói kérdésre, hogy támogatja-e a Jobbikot, azt válaszolta, hogy igen, rájuk fog szavazni, de pénzt nem ad nekik, viszont szerződéses viszonyban áll velük.

 

 

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nahát, miért is nem vagyok meglepve!

Hazudsz Simicska! Még hogy nem adsz nekik pénzt?
Mitől csökkent 3 milliárddal a jövedelmed 2016-hoz képest?
Nem "véletlenül" a jobbik plakátjaira ment el? DE!

A Jobbik az előttünk álló választási harc legsötétebb lova.

Miután a zemberek látták milyen választási programot írt a tisztelt úr a plakátokra, özönlenek majd a Jobbikra szavazni. Ez a terv.

Egybeszámoltam az egész kiadását. Plakát, stb. Annyival csökkent, amennyivel a Jobbiknak nőt.
Ugye azt te sem hiszed el, hogy nem fektetett pénzt a Jobbikba?
Mindenáron azt akarja, hogy a jobbik nyerjen. Érted! Mindenáron.

Nem úgy van, hogy vissza kellett állítani azokat az oszlopokat?

http://nepszava.hu/cikk/1082209-visszaallitottak-egy-simicska-oszlopot-az-andrassy-uton---fotok

Nagyon jó ez a kampánykép, a Fidesz helyében országosan kiplakátolnám. Így mindenki láthatná, hogy kik állnak Vona mögött, kik szeretnének a Jobbik hátán kormányra kerülni.

No és ugye ismerjük, madarat tolláról, embert barátjáról. A képen ott van Vona összes barátja, Simicskától Hellerig.

S lehetne fokozni, a plakáton meg kellene jeleníteni, hogy az egyes "barátok" mit várnak Vona győzelmétől. Egyenként, tételesen. Mondjuk így, Simicska az állami tenderek ismételt megnyerése, a költségvetés feletti teljes ellenőrzés, a kormány tényleges irányítója, Havas Henrik: Vona miniszterelnöki szóvivője, Heller: Vona belső titkos tanácsosa ,az MSZMP-MSZP-DK-LMP-MOmentum-Együtt-PM -liberálisok-Jobbik pártfúziójának felelőse, Csintalan: AZ MTV elnöke, Rangos: a Magyar Rádió elnöke.

Simicska viszont nem beszél hülyeséget, Orbán tényleg legyőzhető. A Fidesz láthatatlan, négy éven át nem látott országgyűlési képviselőik, kormánytagjaik kelnek útra tájolni, üres panelekkel. Nincs médiájuk -ugye senki sem gondolja annak a Gajdics vezette Karc FM-et - tisztelet az ott dolgozó néhány felkészült kivételnek - , s a többi, a valós, vagy vélt győzelmi jelentéseket unalomig ismétlő vérszegény formációt? Amikor a szerény médiából is hol a nyálasság, hol a nagyképű gőg jön le.

A Fidesz, de Orbán sincs jelen az utcán, a köztereken, az orvosi rendelőben, az áruházakban, ott ahol az utca embere megfordul, ott, ahol ellenségeik naponta formálják az emberek tudatát. Már akiét lehet. A fanok ne olvassák el, Ők úgy sem értik. Igaz, Kőrösi úr, Dalma asszony? Győőőőőzünk.....De várjuk ki a végét.

Én úgy vettem észre, - te nem? - hogy a jobbik kampánya, nem idén kezdődött el.
Szóval?
„Önöknek van egy újdonsült nagybirtokos támogatója, úgy látom, meglehetősen befolyásos. Úgyhogy én csak annyit kérdeznék öntől: hogy ízlik a zsoldoskoszt?”

Valószínűleg erre célzott Orbán Viktor is, amikor tavaly októberben az Országgyűlésben az egyik jobbikos képviselő kérdésére válaszolt. Magyar Zoltán a kormányhoz közel álló vállalkozók földszerzéséről faggatta a miniszterelnököt. „Önöknek van egy újdonsült nagybirtokos támogatója, úgy látom, meglehetősen befolyásos. Úgyhogy én csak annyit kérdeznék öntől: hogy ízlik a zsoldoskoszt?” – felelte a kormányfő.

http://spiler.blog.hu/2016/02/12/5_jele_annak_hogy_megkottetett_a_jobbik-simicska_frigy

https://vs.hu/kozelet/osszes/simicska-lajos-beszelgetett-egy-kicsit-vona-gaborral-0210

Hazudsz.
A János Kórház felújítása el sem kezdődött.

„2017. 10. 06.
Összesen 9,3 milliárd forintot fordítanak a Szent János Kórház fejlesztésére 2020-ig az Egészséges Budapest program keretében, a tervezési munkák már idén elindulnak – írta pénteki számában a Világgazdaság.
Az építészeti munkálatokra több mint 7 milliárd forint, orvostechnikai, informatikai fejlesztésekre pedig 2,3 milliárd forint van a tervezett költségvetésben. A kórház MR-készüléket és egy érfestő berendezést is kap – közölte a lappal az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkársága.
A tárca tájékoztatása szerint a korszerűsítés és az eszközpark fejlesztése több ütemben, de a folyamatos betegellátás biztosítása mellett történik, az ütemezésről ugyanakkor nem közölt részleteket az Emmi. A felújítás során a kórház szakrendeléseit átköltöztetik a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjének járóbeteg szakrendelőibe – idézi az MTI a Világgazdaságot.”

A nővérhiánnyal kapcsolatban reklamálj Molnár Lajosnál és utódjánál, akik a nagy eü. reform keretében 26 ezer fővel csökkentették az egészségügyben dolgozók létszámát. Azt is megkérdezhetnéd¿ Hova lett ezeknek a személyeknek a bérköltsége?

Ah, az eltartott kisujjú, a "jogállam" és "demokrácia" felett a G-nap óta "arisztokratikus" gőggel vigyázó, árokbetemető-hídépítő, tolerancia- és píszíbajnok neo-Jobbik. :)))))))

Az, hogy EGY ÉVTIZEDEN ÁT MINDENKI, de szó szerint MINDENKI HAZAÁRULÓ volt a Jobbik-retorikában (különös tekintettel a most az "ellenzék" címszó alatt összemosott MSZP-re és utódpártjaira!), az már ugye nem tétel...

LOL, de tényleg. :)))))))))

És valóban, annak aztán sok információtartalma van, hogy a Gazda az általa felvásárolt pártra fog szavazni. :))))))))))

Gréczy Zsoltot hallották... vagy Mirkóczki Ádámot? Tök mindegy... MSZP-nek, DK-nak, neo-Jobbiknak egy a hangja...

Jó ez a kép. :))))
Még Medgyessy Péter ráférne, minden fajta szimbolikus okok miatt is.

"rájuk akarják húzni Simicskát, menjenek a francba"

:))))))))))))))

A nap vicce, köszi. :)))))))

"rá akarják húzni" :)))))))))))))))))))))))

LOL

Zsák a foltját mindig megtalálja, avagy madarat tolláról .....

"Simicska: A Jobbikra fogok szavazni"

Ez aztán a meglepi!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés