Így működik a Soros-birodalom

2017. október 16. 18:54

Lánczi Tamás
Mozgástér
A Soros-birodalom előássa a legújabb gumicsontot.

Az Amnesty főtitkár további magvas gondolatokat is megosztott a CEU hallgatóságával és a 444.hu olvasóival. Tagadta például a Soros-terv létezését, szerinte csak és kizárólag menekülő emberekről van szó, vándorlásukhoz semmi köze a migrációt propagáló NGO-knak. Salil Shetty egyébként úgy gondolja, hogy kerítésépítés nélkül is kezelni lehetne a határra érkező embereket. Hogy miként, és hogy Magyarország honnan leshetne el intő példát, az sajnos nem derül ki az interjúból.

Persze a cél nem is ez, hanem Magyarország elítélése, és nyomásgyakorlás, hogy minél több migránst fogadjunk be. Ennek módszere pedig – ahogy a fenti példa is szemlélteti – a következő: a Soros-birodalom előássa a legújabb gumicsontot, az általa támogatott NGO-k tudományos alapokon megideologizálják a kérdést, majd a csatlós sajtótermékek feltalálják a hírt, és első kézből megírják.

Hát így megy ez.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

NGO? Magyarul nem megy?

Az itt mérgelődő-szitkozódó ellenzékiek érzik baj van , mert a szerző nagyon találóan világította át a Soros-technológiát , s minden ilyen világos írás dühítő nekik , ugyanis a sötétség a sötétséget szereti , mert ott lehet rejtőzve-sunyítva manipulálni , gonoszul keverni a politikai mérget .

nem tudom, hogy a kormányunknak büszkélkednie kell-e vagy sem. mindenesetre sikerült elérnie, hogy a migráns nálunk szitokszó lett, a menekült kifejezést meg nem is ismeri
ja, az a sok százezer léhűtő, aki csak úgy elindult otthonról, pedig olyan jó dolga volt, na, jó, néha megbombázták vagy a bombázások szüneteiben az IÁ banditái gyilkoltak, raboltak

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés