Az MSZP hulladékként gyűjti a konzultációs papírokat

2017. szeptember 29. 13:43
Mindenki hozza el a nemzeti konzultációs szórólapjait és borítékjait a párt irodáiba vagy standjaihoz, a hulladékért járó összeget pedig jótékony célokra fordítják majd – áll az MSZP pénteki közleményében.

A budapesti MSZP arra kér mindenkit, hogy hozzák el nekik a nemzeti konzultáció borítékjait, szórólapjait. „A társadalomra veszélyes papírhulladékot” pártirodáikon és utcai aláírásgyűjtő standjaikon egyaránt leadhatják, ők ezt továbbítják a hulladékfeldolgozónak, az ebből származó összeget pedig jótékony célokra fordítják – írja a párt.

„Ennyit ér a Fidesz kísérlete, hogy a magyar embereket félrevezesse, ráadásul a saját pénzükből. A »konzultáció« csupán egy újabb adatfrissítő kampány, amit azért folytatnak, mert közeleg a választás, és Orbánék tudják: a többség nem szavaz majd rájuk 2018. áprilisában, így elemi érdekük, hogy a meglévő tábort egyben tartsák” – áll a közlményben.

Az MSZP szerint ezért folytata a kormány „kormányzati akciónak álcázott gyűlöletkeltést és adatgyűjtést”. Holott ezt a pénzt másra kellene fordítani: az elesettekre, az új esélyre szorulókra, a kórházakra, iskolákra, magasabb fizetésekre és nyugdíjakra.

„Nehéz arra szavakat találni, hogy 2017. szeptemberében Magyarország több mint hét év Fidesz-kormányzás után ott tart, hogy két nagy fővárosi kórházban nincs fűtés. Nem röhejes és károkozó »konzultációra«, hanem erre kellene költeni a pénzt. Ha a Fidesz-kormány nem tudja, mire valók az adóforintok, tegyük meg mi magunk, amit kell!” – szólít fel a párt.

(MTI OS)

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hétfői Botka-Vonát még megtartják azért?

Az mszp heti adatfrissítése azt mutatta, hogy nem leltek 1 millió ÚJ szavazót, hanem a kemény magjuk is lecsökkent 250 ezer fővel.

Mi van? Az MSZP lekicsinyített székházra sincs pénzük, hogy fűtsék? Papírgyűjtésbe kezdtek? Kiváltották a vállalkozási igazolványt?

"Az MSZP hulladékként gyűjti"
Elég sok hulladékuk gyűlt össze az utóbbi időben. Még többet akarnak?

"Saját magukat kellene eladniuk hulladékként, az elsőtől az utolsóig."

Azért fizetniük kellene. Pénzük pedig nincs.

Ezek lassan megelégednek azzal, ha valami viccpárt felveszi listára.
Kétfarkú Kutyapártból az egyik farok az mszp lenne.

Majd "jótékonyan" az MSZP-csőd , párt-adósság csökkentésére fordítják a befolyt összeget...

"A budapesti MSZP arra kér mindenkit, hogy hozzák el nekik a nemzeti konzultáció borítékjait, szórólapjait. „A társadalomra veszélyes papírhulladékot” pártirodáikon és utcai aláírásgyűjtő standjaikon egyaránt leadhatják, ők ezt továbbítják a hulladékfeldolgozónak"

Hát ez nagy baromság.
Értelmes az lenne, ha más ellenzéki pártokkal együtt azt a korábban már felhozott ötletet valósítanák meg,
hogy pártonként elkérik a szimpatizánsaik kitöltetlen konzultációs lapjait,
összeszámolják azokat, majd az ő számaikat a kormány által közölt eredménnyel szemben mutatják föl.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés