Fidesz: Sértegeti az ellenzék a nyugdíjasokat

2017. szeptember 22. 18:05
A kormánypárt szerint nyugdíjasokkal szemben bűnt követett el a Jobbik.

Az ellenzék csak sértegetni és kihasználni tudja a nyugdíjasokat – így reagált a Fidesz-frakció pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében arra, hogy a nap folyamán a Jobbik sajtótájékoztatón, a Demokratikus Koalíció (DK) pedig közleményben foglalkozott a nyugdíjasok helyzetével.

A Fidesz-frakció azt írta, a nyugdíjasokkal szemben a Jobbik követett el bűnt: a párt elnöke „megengedhetetlen stílusban” sértegette őket, Vona Gábor „gúnyolódott” a remegő kezükön, a kis bevásárlókocsijukon és olyanokat írt róluk, hogy „szemeikben gyűlölet lobog”, a „szájukból szennyvíz folyik”, és „felhörgik a 20. század minden traumáját”. A Jobbik elnöke a mai napig nem kért bocsánatot az idősektől – emelték ki.

Kitértek arra is, hogy a baloldal „mindig csak kihasználta” a nyugdíjasokat, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és a szocialisták „elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelték a gáz árát, megduplázták az élelmiszerek áfáját”.

Hangsúlyozták: a kormánypártokra számíthatnak a nyugdíjasok. Hetedik éve megőrizték, sőt, növelték a nyugdíjak vásárlóértékét, csökkentették a rezsit és a legfontosabb élelmiszerek áfáját, valamint a gazdasági növekedésnek köszönhetően már nyugdíjkiegészítésre is van esély – tették hozzá.

(MTI)

 

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés