Kövér: A normalitást vissza kell helyezni a jogaiba

2017. szeptember 8. 10:24

Kövér László az Európai Régiók Bizottsága néppárti csoportjának tanácskozásán elmondta: szuverén nemzetek együttműködésére épülő Európára van szükség és a Néppártnak mind emellett, mind a hagyományos értékek mellett ki kell állnia.

Ki kell állni hagyományos értékeink mellett, erősíteni kell a hagyományos közösségeket, fel kell építeni a büszke és szuverén nemzetek együttműködésére épülő erős Európát – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke pénteken Budapesten. Az Európai Régiók Bizottsága néppárti (EPP) csoportjának Demográfiai változások és társadalmaink újjászületése című tanácskozásának megnyitóján a házelnök kiemelte: az Európai Néppártnak az Európát éltető európai erkölcsi többség oldalán a helye.

Hangsúlyozta: ha hagyják, hogy ez az erkölcsi többség elporladjon, akkor az EPP és képviselői súlyos politikai kisebbségbe fognak szorulni, de „ez a büntetés el fog törpülni amellett, hogy cselekvésképtelenül, tehetetlenül kell végignéznünk Európa és benne országaink, nemzeti értékeink alávetését”. Ezért a normalitást vissza kell helyezniük a jogaiba – mutatott rá.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/117413