Balog: A hétéves kormányzás eredményeinek megvédése lesz a téma Kötcsén

2017. szeptember 2. 12:19
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere is megérkezett a most szombaton Kötcsén megrendezésre kerülő Polgári Piknikre, ahol elmondása szerint szó esik majd a Brüsszellel való küzdelem tétjéről is.

Eddig csak annyit tudtunk a szombaton megrendezésre kerülő kötcsei Polgári Piknikről, hogy Németh Szilárd levest főz – a kóstolók alapján igen ízleteset. Most Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere is megszólalt a találkozóval kapcsolatban, aki az újságíróknak kifejtette, hogy az elmúlt hét év eredményeinek megvédése lesz a fő téma a Somogy megyei összejövetelen.

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényének helyet adó Dobozy kúria előtt a miniszter, egyben az alapítvány elnöke azt mondta: a találkozó fő üzenete, hogy „mi az, amit hét év kormányzás után meg kell védenünk, hogy továbbra is sikeresek tudjunk lenni”.

Többek között arról is szó lesz, mi a Brüsszellel való küzdelem tétje, valamint arról, egy gyarapodó országban élhessenek a magyarok – tette hozzá. A miniszter két könyvvel a kezében érkezett: Jókai Anna Átváltozások című művét, és egy, a kormány családpolitikájának eredményeit bemutató kiadványt mutatja majd be a találkozó résztvevőinek.

(MTI)

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért Heller Ágnes filozófust és Lengyel László közgazdászt meg kellene hívni, hogy az ellenzék is képviselve legyen. Ők ketten biztos emelnék a színvonalat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés