Soros-pártiak készítik az országjelentéseket

2017. augusztus 30. 11:26

Nagy Áron
Magyar Idők

Egymás után készülnek a kormányt bíráló, elítélő és az országot leminősítő jelentések.

„A Gyurcsány–Bajnai-kormányok és a balliberális kurzus 2010-es bukása óta egymás után készülnek a kormányt bíráló, elítélő és az országot leminősítő jelentések. Legutóbb a Freedom House állapította meg július közepén kiadott állásfoglalásában, hogy »a magyar kormány a diktatúra legsötétebb napjait idéző módszereket használ a menekültek és a kiszámítható és emberséges bevándorlási politika mellett szót emelő civil szervezetek gyalázásával«.

Michael Abramowitz, a szervezet elnöke leszögezte: »határozottan támadó jellegű és valóban antiszemita az a képi világ és nyelvezet, amelyet Orbán Viktor kormánya használ különösen a Nyílt Társadalom Alapítványok, illetve azok magyar születésű alapítója, Soros György ellen«. Abramowitz kiemelte: Soros szervezete azon munkálkodik, hogy biztosítsák az alapvető szabadságjogokat valamennyi magyar embernek, köztük a kisebbségek tagjainak is.

Az ehhez hasonló nyilatkozatok – pontosabban a mögöttük megbúvó politikai célok – akkor válnak igazán érthetővé, ha az ember betekint abba a washingtoni boszorkánykonyhába, ahol készülnek.A Freedom House huszonnégy vezető beosztású tisztségviselőjének negyede például a Soros Györgyhöz szorosan kötődő szervezetektől érkezett. Robert Herman, a nemzetközi ügyekért felelős aligazgató korábban hasonló pozíciót töltött be a tőzsdespekuláns magánalapítványának Nyílt Társadalom Intézeténél. Dokhi Fassihian vezető programmenedzser, s mint ilyen, ő a milliárdos kitüntetett figyelmét »élvező« Közel-Kelet- és Észak-Afrika-felelős a Freedom House-nál. Előző munkahelye a Nyílt Társadalom Alapítványoknál volt, ahol a világ »demokratizálásának« kérdésével foglalkozott.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/116894