Kiszorítja a politikát, és bulvárral tölti meg az ATV-t a Fidesz?

2017. augusztus 30. 07:03

Jámbor András
Kettős Mérce

A politika, a kemény politikai témák és interjúk kiszorítása az ATV-ből már elindult, a bulvárosodás pedig érezhető.

„Ellentétben azzal, amit Hajdú mond, hogy csak a választások után jön a csere, az elmúlt hónapokban azért láthatóan beindult már egyfajta bulvárosodás. Jött az ATV Startba Vujity Tvrtko és Kárász Róbert, akinek kérdezési stílusáról és szakértelméről mindent elmond az az adás, ahol rászólt Krug Emíliára, hogy a kérdés, amit feltesz, már elhangzott, mire a 168 óra újságírójának kellett elmagyaráznia neki, hogy igen, a kérdés elhangzott, csak nem adásban, hanem előtte.

Eközben távozott a csatornától a magyar politikai újságírás elmúlt időszakának egyik legjobb műsora, a Szabad szemmel is, helyére pedig egy közéleti bulvárban jó, tényleg hiányzó űrt betöltő, de mégse politikai műsor, a Heti Napló Sváby Andrással került, illetve az ATV elmúlt években megszokott műsorfolyamától idegen Esti Frizbi, a fent már említett Hajdú Péterrel.

Tehát a politika, a kemény politikai témák és interjúk kiszorítása az ATV-ből már elindult, a bulvárosodás pedig érezhető. De amit Hajdú belenget, vagyis az ATV teljesen bulvárrá válása még hátra van.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/116864

Ajánljuk még a témában