Tusványos

Szijjártó: Nem alkalmazzák többet a hajhúzós fotóst a csíkszeredai konzulátuson

2017. július 27. 17:19
Nem kap többet megbízást a külügytől az a fotós, aki Tusványoson hajánál fogva földre rántotta az Orbán Viktor beszéde alatt fütyülő nőt.

A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium többé nem ad munkát annak a csíkszeredai fotósnak, aki Tusványoson a hajánál fogva a földre rántotta az Orbán Viktor kormányfőt kifütyülő nőt – mondta a Hír TV kérdésére Szijjártó Péter külügyminiszter.

„Nem fogjuk a továbbiakban foglalkoztatni, ez teljesen egyértelmű. Amit az említett személy tett, az az én számomra teljes mértékben elfogadhatatlan, úgyhogy a konzulátus természetesen a jövőben nem fogja alkalmazni semmilyen munkára” – közölte Szijjártó.

A hajtépő férfi egyébként esküvői fotós, aki korábban a csíkszeredai magyar főkonzulátustól is kapott megbízásokat. Felesége a konzulátus sajtósa. A fotós még az incidens napján, szombat este Facebok-oldalán közölte, hogy megbánta tették és elnézést kért, később törölte profilját.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aztán ki annak az oka, hogy így alakult a dolog?
A "liberális kígyók" vagy a rajongó, aki nagyon bátran, hátulról a hajánál fogva földre rántott egy nőt????

Nem felelt meg a fideszes erkölcsöknek - miután lerántotta hajánál fogva, nem rúgta ki a fogait. Ez elfogadhatatlan a ner-ben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés