A szárnyas kapuk népe már határlezárást követel

2017. július 24. 20:37
Sümeghi Lóránt
888
Heinz-Christian Strache elképzeléseit a válaszadók 53 százaléka helyesli, mely szerint azonnali ausztriai határzár kellene, több menekültet nem lenne szabad beengedni sem az országba, sem a kontinensre, továbbá a menekülteknek minden esetben a származási helyükön kellene maradniuk.

„Az osztrák külügyminiszter szerint miután megmentették az embereket a tengeren, rögtön vissza kellene szállítani hazájukba, esetleg az unió külső határánál megállítani őket, ellátni és visszavinni oda, ahonnan érkeztek. 

Emellett az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője, Heinz-Christian Strache elképzeléseit a válaszadók 53 százaléka helyesli, mely szerint azonnali ausztriai határzár kellene, több menekültet nem lenne szabad beengedni sem az országba, sem a kontinensre, továbbá a menekülteknek minden esetben a származási helyükön kellene maradniuk.

Mint ismert, a korábbi sajtóértesülések szerint az Olaszországba érkező migránsok nagyobb száma miatt Ausztria már előkészületeket tett az osztrák-olasz határszakasz védelmére, páncélozott járműveket küldött a térségbe annak ellenére, hogy korábban még a határ menti kerítésállítástól is ódzkodtak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A jelek még a "jó" helyeken is látszanak, viszont NEM mindegy, milyen magasból kezdődik a lejtmenet és az sem, h. aki meg tud valami bonyolultat és fontosat csinálni, az még mindig nagyon kellemesen megél belőle, ellentétben az itthoni viszonyokkal, ahol ugyan megindult egy fölfelé, de nagyon lentről és kérdéses a jövő, több okból kifolyólag.

Menetelnek, mint a lemmingek, még csak nem is morog mindenki és reménykednek, h. az ő lakókörzetük, életterük megússza, az életszínvonalukon NEM fog látszani a migránsok eltartása, pedig mindez kizárólag idő kérdése, a logika törvényei szerint.

Kíváncsi lennék, mikor ismerik be, h. a kitoloncolás ilyen tömeg részére gyakorlatilag lehetetlen.

Válaszok:
Agnieszka | 2017. július 25. 22:54

Hát, a jövő lényegét tekintve általában kérdéses, amiben meg nem, az sem mindig öröm.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés