Kiégett egy busz Bajorországban, sok a halott

2017. július 3. 15:17
Sok embert nem találnak a hétfő reggel történt bajorországi baleset után. A rendőrség 18 embert tart nyilván eltűntként, mert elképzelhető, hogy vannak, akiknek sikerült kimenekülni a lángoló buszból.

Súlyos baleset történt a Münchent Berlinnel összekötő autópálya Stammbach melletti szakaszánál hétfő reggel. A rendőrségi adatok szerint 30 ember megsérült, 18 eltűnt, többen meghaltak. A buszon 46 utas és két sofőr tartózkodott, észak felől Nürnberg felé tartottak.

A sérültek közül többen súlyos, ketten életveszélyes állapotban vannak. A halottak száma egyelőre nem ismert. A helyszínelés még nem ért véget, és lehet, hogy mind a 18 eltűntként nyilvántartott ember életét vesztette a buszban, de az is előfordulhat, hogy vannak, akiknek sikerült kimenekülni a lángokból és egy közeli erdőben húzták meg magukat – mondta Anne Höfer rendőrségi szóvivő a Bayerischer Rundfunk bajor tartományi közszolgálati médiatársaságnak.

Angela Merkel kancellár szóvivője, Steffen Seibert útján kifejezte részvétét az áldozatok hozzátartozóinak, mielőbbi teljes gyógyulást kívánt a sérülteknek, és köszönetet mondott a mentésben résztvevőknek. 

(MTI)

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem gondolkodik. Előre gyártott kádárista panelekből építkező bullshit-generátor.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés