El a kezekkel az Aurórától!

2017. június 29. 8:10

Magyar Liberális Párt
Közlemény
Továbbra is kiállunk a kannabisz teljeskörű legalizációja mellett, valamint felhívjuk mindenki figyelmét az orvosi legalizálás létfontosságára!

„Józsefváros önkormányzata szerdán azonnali hatállyal bezáratja az Auróra közösségi házakat. Az Auróra nem csupán szórakozóhely, sokkal több annál: egy olyan közösségi tér, ahol többek között olyan gyakorlatokon dolgoznak, amelyek elősegítik Magyarország demokratizálódását. A hely többek között olyan civil szervezeteknek ad otthont, mint a Budapest Pride vagy a Roma Sajtóközpont. A LiFT – Liberális Fiatalok Társasága (a Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezete) tiltakozik az elfogadhatatlan döntés ellen, valamint elítéli azt a módszert, amellyel váratlan módon, az érintettek bevonása és értesítése nélkül, egyik pillanatról a másikra bezárnak egy ilyen fontos kulturális központot.

Szervezetünk elitéli a rendőri és hatósági megfélemlítést és az olyan jellegű intézkedéseket, mint a június 10-i razzia. Elfogadhatatlan, hogy a hatóságok azzal vannak elfoglalva, hogy üldözzék a kannabisz-fogyasztókat, azokat az embereket akik senkinek sem ártanak. Továbbra is kiállunk a kannabisz teljeskörű legalizációja mellett, valamint felhívjuk mindenki figyelmét az orvosi legalizálás létfontosságára! Az Auróra bezárása felháborító, ezért a Liberális Fiatalok Társasága követeli, hogy azonnal vonják vissza az intézkedést.”

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, igaz, nekem is rögtön feltűnt

Majd fény derül....

" Továbbra is kiállunk a kannabisz teljeskörű legalizációja mellett, valamint felhívjuk mindenki figyelmét az orvosi legalizálás létfontosságára! "

Nem értem az összefüggést. Az Auróra netán orvosi rendelő? Vagy rehabilitációs intézet? Még ha legálissá is tennék az orvosi felhasználást, ez aligha érinti az Auróra közönségét.

'Továbbra is kiállunk a kannabisz teljeskörű legalizációja mellett'

Hozzájuk méltó cél a harchoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés