Uniós aggályok

Az Európai Bizottság máris vizsgálja a civiltörvényt

2017. június 14. 13:45
Vizsgálatot indított az Európai Bizottság a civiltörvény ügyében. Az EB ennek megfelelően figyelemmel fogja követni, megfelel-e az Európai Unió szabályainak a rendelkezés.

Az Európai Bizottság vizsgálja, hogy a Magyarországon kedden elfogadott civiltörvény összhangban van-e az Európai Unió belső piaci szabályaival és az alapjogi chartával – közölte a brüsszeli testület illetékes szóvivője szerdán.

Alexander Winterstein a bizottság szokásos napi sajtótájékoztatóján kijelentette: továbbra is figyelemmel követik az ügyet, és a Velencei Bizottsággal, az Európa Tanács alkotmányjogi kérdésekkel foglalkozó szakértői testületével együttműködve elemzik, hogy a magyar hatóságok figyelembe vették-e a törvénytervezettel kapcsolatban korábban megfogalmazott aggályaikat.

A törvény értelmében az ha egy NGO külföldről származó támogatása egy évben elérte a 7,2 millió forintot, köteles lesz azt bejelenteni a bíróságon és feltüntetni a kiadványain.

(MTI)

Összesen 155 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyszer már az Európai Bizottságot is meg kellene vizsgálni. Már az egykori moszkvai politbüro kekeckedésein is túltesznek.

Két éve nem tudtok mit kezdeni az uniós határok védelme ügyében, ehelyett a CEU-val meg a civiltövénnyel, meg még a tököm tudja mivel faszkodtok állandóan. Ingyenélő tetű bürokraták. Hánynom kell tőletek.

Cseppet sem arról van szó, hogy azt gondolom, ezek a törvények annyira marhára tökéletesek lennének, na de mégis csak kellene valamiféle fontossági sorrendnek lennie.

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennek a mocsadék sóhivatalnak ezek a legnagyobb problémái. A "civiltörvény", meg Soros diplomagyára.

Ez is egy vélemény. Meg is értem. Csak leszarom. Majd szólj, ha érved is van.

Azt nem tudom, hogy mikor lesz egy olyan nemzetközi bíróság, ahová Európa elárulói hivatalosak lesznek, de hogy lesz ilyen, abban biztos vagyok.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2017. június 14. 15:00

Prolikám!
Ne irigykedj, neked a Junckeré is megfelel!

Az SZKP Központi Bizottságának, Politikai Bizottságának legkevesebb három nap kellett az összehívásához, hogy ülést tartson.
Brüsszelnek elég 24 óra.
Igaz, Juncker, és a Juncker-emberek , bocs Juncker-mixerek valóban egyszerűbben kezelhetők: George Soros demokratikusan megnyomja a Start gombot Juncker-mixer pedig kavar és kavar...

Még mindig nem érti ? A brüsszeli béna pótcselekvés éppen onnan van , hogy a magyar kormánynak van igaza ! Ergo : Ön a becsapott...

"csak szöszmötölnek és gyakorlatilag tétlenül végignézik, hogy Orbánék szétverik a demokráciát és szétlopják az EU-s pénzeket."

Sajna, már szétverték, szétlopták...

2010 óta megközelítőleg 579 esetben.
Úgyhogy, valamit újítsatok már be.
Kiröhögnek benneteket még a panelprolik is.
Ezt akarjátok?

"Mocskos egy játszma ez."
Hát, ilyen az, amikor a fagyi átmegy 22-es csapdájába és a csapdát állító b.szott rá, nem a visszanyaló...

Te görény, akkor is azt gondoltad, mint ma:
amit a munkásőrségnél a betonfejedbe vertek...

Nagyon is közelítesz a lényeghez, pontosan erről van szó.
Schultz is ugyanezt csinálta, Barroso is, mint Juncker, ...lázasan előadott színészi alakítás.
Tulajdonképpen fogalma nincs mit kellene csinálnia, mi lenne a tényleges Európa-alapú a munkaköre, csak idomári mozdulatra vár: mit int a Soros és a Bilderberg-klán?

Akinek lehetősége, kapcsolatrendszere van, elgondolkodhatna:
aláírásgyűjtésre - tudomásom szerint 1 millióra van szükség -

vádesküdtszék felállításához Európa megmentése érdekében.

Ott felelősségre lehet vonni Junckerék kollaboráns bandáját.

Válaszok:
Morgen | 2017. június 14. 15:39

Az Eu-s pénzeket már nem képesek leállítani.
Orbán személyesen vitte ki, a svájci Genfbe.
És a svájci bankok.
Azért ez a Viktor nem semmi.
Elhintette, hogy mentálisan beteg, ezért megy Svájcba, gyógykezeltetni magát.
Köznem ellopta a magyarok pénzét.
És még arra is volt gondja, hogy a magyarok reálbére 54 hónapja szakadatlanul növekedjen.
Plusz visszafizette a nagy magyar demokrata liberális szakértő kormányok kölcsönét, hitelét, mindenféle katasztrófaelhárításokra pénz nyomatott, állami alkalmazott 2 millió embernek a bérét cca 50%-kal megdobta...
Nem is értem, szerintem Sorostól veszi fel ezt a rengeteg pénzt, kölcsönbe, másként ennyi horribilis Ft-összeget lehetetlen összeszedni, nem igaz?

Az lehet, hogy kortól függetlenül kevesen érjük meg, de abban biztos vagyok, hogy közülük sokan nem ágyban, párnák között élik meg a saját háborújuk végét.
Engem személy szerint nem tenne boldoggá, bármi történne velük, de a történelem folyamán egyetlen birodalmi törekvés sem maradt talpon, miután sikerült leigáznia más népeket.
A másik: Minden birodalmi törekvés ugyanilyen mocskos módszerekkel érte el a célját, mint ami most folyik. (Természetesen más technikai színvonalon).
A mi ballibjeink és a bal-lik nem tudják, mit cselekszenek, de: Amilyen gyorsan elárultak minket, olyan gyorsan fogják egymást is átvágni, ez pedig veszteséggel fog járni, de jó nekik, mert fel sem fogják, milyen szenvedésbe sodorják saját magukat is. Nekik egy a fontos: Sok pénzt kapjanak Magyarország szétzilálásáért.

Nem kell hozzá szólni, be kell tenni a disznóólba. Ha senki sem válaszol neki, dugába dől, mert azért van itt , hogy bármelyikünket is rákényszerítsen egy durva kommentre, vagy arra, hogy megunjon itt lenni. Őkelme trollkodik.

Nem rossz ötlet, nagyon körbe kell járni.
Mondjuk, van pár képviselő Brüsszelben, akik állítólag magyarok. Kíváncsi lennék, melyik karolná fel.
Ezt mezei ember nem tudja elindítani, semmilyen eszköze, respektje nincs hozzá, erre jól vigyáznak az urak/hölgyek ott a "legfelső polcokon".

A troll mindent fordítva csinál. Minél többször szólal meg, annál jobban romlik a színvonala, mert elkeseredett gazdákat szolgál, ezért a trágárság az egyetlen eszköze, meg a hülyeség, mint "ideológia".
(Néha én kiengedtem egy párat, aztán rájöttem, semmi dolgom velük. Vannak vagy 100-an a disznóólban, már nem is számolom).

Ezt a cikket el kéne küldeni a vén iszákosnak:


http://valasz.hu/vilag/egy-gyonyoru-pelda-a-kvota-alkalmatlansagara-124233

Én úgy látom, és ez komoly, jelenleg, ha Orbánék megbuknának, Magyarország legkésőbb 10-15 éven belül bedobná a törülközőt.
Megjegyzem, ha nem jön be a releváns-értelmes - gyermekeiket NEVELŐ - magyar családok felemelése, ha náluk a gyermekek születését nem sikerül szaporítani, akkor is, csak akkor nem 15, hanem kb. 35 év és vége.

Csak miheztartás végett: 2010 - Magyarország, Görögország csődhelyzet, csődközeli állapot.
Az európai pénzügyi brandek alapján ez a két ország dől be elsőként Európában.
Majd, ha a Jumbó helyből felszáll, majd akkor lehet csodát várni, 7 év alatt... sz.rból várat építeni.
Mennyi is volt Pozsony, Prága államadóssága 2010-ben.
+ vállalatoké, + magánszemélyeké, + önkormányzatoké, ráadásul, ami atombomba: devizában?

Ööööö... nézzük csak:
- TEGNAP (!!!) fogadta el a magyar országgyűlés egyáltalán a törvényt.
- Amely törvény még ki sincsen hirdetve, még nem is létezik (!), mint jog.
- MA reggel már hír, hogy az EU Bizottság vizsgálja a törvényt...

"Reális."
Picit sem lóg ki a lóláb, hogy a mi kis ellenzékünk vamzerkodik Brüsszelben. Illetve már elnézést, de ha valaki eddig nem hitt a Soros-hálózatban, akkor azért az a tény, hogy a budapesti szavazás másnapján Brüsszeltől Ottawáig (!) az elfogadott, de még csak ki sem hirdetett magyarországi jogszabállyal foglalkozik... nos... akkor az esetleg elgondlkoztató lehet.

Miért is sérti az Alaptörvényt?
Egyébként még végig sem ment a törvényalkotási folyamat, most kerül még csak a köztársasági elnök elé. Ha ő osztja az alkotmányossági aggályaidat, akkor ugye el fogja küldeni az AB-nak előzetes normakontrollra.

Egyébként meg tessék többséget szerezni a törvényhozásban, és akkor nektek tetsző törvényeket lehet alkotni. Tegnap 44-en voksoltak nemmel, az a T. Ház. Az kb

Miért is sérti az Alaptörvényt?
Egyébként még végig sem ment a törvényalkotási folyamat, most kerül még csak a köztársasági elnök elé. Ha ő osztja az alkotmányossági aggályaidat, akkor ugye el fogja küldeni az AB-nak előzetes normakontrollra.

Egyébként meg tessék többséget szerezni a törvényhozásban, és akkor nektek tetsző törvényeket lehet alkotni. Tegnap 44-en voksoltak nemmel, az a T. Ház. Az kb

Válaszok:
ThunderDan | 2017. június 14. 18:20

22%.

Tessék még rágyúrni. Amúgy demokratikusan.

Mivel tényeket nem tudtál felhozni, így a vita lezárva.

Sólyom tudomásom szerint NEM nyilvánult meg a civiltörvény ügyében.

De tényleg, a magyar az egyik legegzotikusabb nyelv az EU-ban, erre Brüsszeltől Ottawáig másnap reggeé (!!!) már tiltakozni is tudnak potentátok... miközben ugye hivatalos angol fordítása sincs a törvénynek, hiszen az még ki sincsen hirdetve...

Te kit nézel hülyének? :)

Már akinek. Én pld. kiszuperáltam egy párhuzamos idősávba, ott ökrendezhet szerencsétlen jószág, de már nem olvasom.

Attól tartok, hogy de igen. Az importált iszlam ássa meg a sírjukat, illetve már meg is ásta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés