Körteformák, homokozók

2017. május 23. 7:34

Bayer Zsolt
Magyar Idők
Az Úristennek se fogy el a kormánypártok tábora, hát ebbe tényleg bele lehet bolondulni.

„Ahogy elnézi az ember a tüntikékről készült képeket, lassan személyes ismerősként köszönt mindenkit. Itt van mindenki, megint. Itt vannak a rossz szagú szakállal tüntikézők, a vádli nélküli rövidnacisok, az öntudatos kékharisnyák, feminkék és maszkulinkák, apuci virággyerekei, a sorsot fogsorukon hurcolók, a nyírott szakállú vékonykák, vegák és még vegábbak, a mariskaszívók meg a lángosképű munkásőrök, a bi-, homo- és metroszexuálisok, meg azok is, akikről nagyon nehéz lenne megmondani, kicsodák-micsodák, nekem csak az a kedves lány hiányzott nagyon, aki a múltkor egy vibrátort követelt magának a maga készítette ötletes, innovatív és kreatív transzparensen.

Ott volt megint az összes, mind az öt- (?), tízezer (?). S persze a vidéki kormánybuktatók is elmentek kormányt buktatni a vidéki városokban, volt, ahol 6 (hat!) fő jelent meg a megagigán.

Ezalatt Gyulán tartottak egy időközi választást, ahol a Fidesz jelöltje ellen beállt csaknem mindenki a független jelölt mögé, aztán este kinyitották az urnákat, és a Fidesz jelöltje úgy győzött, hogy kicsit többet kapott, mint 2014-ben. Elhiszem, ez valami elementárisan, rettenetesen deprimáló lehet.

Hosszú hetek óta tüntikézni, provokálni, egyre agresszívabbnak lenni, egyre vadabbakat mondani, mindebből következően egyre szánalmasabban elhülyülni, nekimenni mindennek és mindenkinek, rendőröknek, székházaknak, parlamentnek, minisztériumoknak, mantrázni mindig-mindig ugyanazt, korrupciót, lopást üvöltözni, börtönnel, lámpavassal, elkobzással, mifenével fenyegetőzni – és semmi, de semmi haszna, semmi látható, kézzelfogható eredménye, reggeltől estig pengévé vékonyult szájjal hisztiznek, és az Úristennek se fogy el a kormánypártok tábora, hát ebbe tényleg bele lehet bolondulni.

És a srácok szépen lassan bele is bolondultak. Lásd Vona Gabi, aki éppen most fejtette ki, hogy a néppártosodás bevált, és őt meg ezt a csudálatosan bevált politikáját 2058-ban politológusoknak fogják tanítani. Ja, nehogy elfelejtsem! Természetesen 2018-ban győzelemre fogja vezetni a Jobbikot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 145 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyulan is visszalepett a Jobbik. Ekkora demokracianak, melyet pl. a DK kepvisel, nem birnak ellenallni. Megertem. Simicskat.
Csak igy tovabb: a demokracia erdekeben sehol ne induljanak mar el, jol kicsesznek igy a kivel is? Viszont a 444 a vedelmukre kell majd, akarhanyszor. Es hogy az mire lesz eleg, azt majd meglatjak!

Megirta a demokratikusan fuggetlen ujsag (444, hvg, index), hogy az ertelmisegiek kozul hagyjak ott a Fideszt, es tenyleg, elo pelda ra Lukacsi Katalin, mar szonokol is a tarka tuntetesen, ahol nem hogy a masik tabort nem birjak elviselni, de egymas kozt is szaz dolgot kepviselnek, egyeterteni keptelenek, csak Orban menjen amerre lat - ennyiben ertenek egyet. Sovanka.
A tobbiek is varhatjak a megkeresest, ha kileptek, ha felsofoku vegzettseguek, ha ha-ha-ha.
Egyenkent fogjak felkeresni oket. Nyilatkozhatnak a fuggetlen sajtonak, rajta lesznek minden civil listan..

És még csak nem is meglepő a kép, hiszen az kiabál akinek a háza ég...

a Fidesz győzelem egyértelmű, a Fidesznél -sajnos- nincs jobb, de szerinted miért olvadt el a kétharmad???

Persze hogy az! Az Istennek se akarja, hogy a balliberálisok világmegváltsák.
Nekünk vannak anyáink, apáink és őseink, akiket ismerünk, tudjuk, hogy mit csináltak jól és mit rosszul. Gondozzuk a sírjukat és nem hiszünk a színes európában, mert úgy gondoljuk, hogy a (muzulmánokhoz képest) békés cigányainkat évszázadok alattse sikerült integrálni, akkor az arab szutykokat talán nem kellene ide engedni.

Azt meg Mécs János óta tudjuk biztosan, hogy mit gondoltok rólunk. Sazvazunk-e rátok szerinted?

A rendszer haszonélvezői! Gondolsz itt a gyereket nevelő és dolgozó családokra, akik ontják a szavazóbázist és akik nem felejtik el, hogy hogyan éltek 2002- és 2004 között, amikor a ballib szerint gazdagok voltunk?
2002-ben a családból ketten szavazatunk, 2018-ban heten szavazunk. Csak szólok. Akkora már öt diplomás is lesz köztünk. nem bölcsészek, mérnökök! Ti okosok elmehettek a büdös francba!

Igen. Az ellenzék mindig ugyanazt teszi és mondja, akár a baloldal akár a Fidesz van ellenzékben.
Ahogy a mondás tartja, "könnyű a más "fülével" a csalánt verni".

Arra is fogsz válaszolni, hogy miért olvadt el a kétharmad??

Válaszok:
Teknős | 2017. május 23. 11:34

talán várjuk meg a jövő évi választásokat és utána értekezzünk erről a kérdésről, mert hitekről nem jó beszélgetni.

Addig még lesz néhány öngyilkos merénylő, hogy támogassa Orbánt az ingadozók körében!

Az a vörös körmű női kéz rajtam is matathatna. Nem épp azt mutatja, amit a cím sugall. Ezt irigyled?

Sötét hülye "paraszt" az, aki nem képes saját érdekeit felismerni, hosszabb távra tervezni, tenni a gyermekei jövőjéért. Ehelyett gondolkodás nélkül, lazán beszopja a libsi lózungokat. Ennek megfelelően olyan politikai erőt támogat, aki migránsokkal árasztaná el hazáját. Summa summarum nálunk kisebbségben vannak, de az általatok vágyott nyugaton többségben.

"Buda stabilan konzervatív, a ballibek csak a hagyományos pesti proli kerületekben rúgnak labdába."

Kivéve az Óbudai és Újbudai lakótelepeket. A zöldövezet '90-től fogva jobbos.

Vidékizünk, vidékizünk?

A nagy DEMOKRATÁK, ugyebár?

Ilyen aprócska tényekkel nem kell foglalkozni. :))

Forrás?

Ja, az ugye nincsen.

Ezt hívja úgy a művelt francia: "wishful thinking". :)))))

Látod, addig nyugodt lehet a Fidesz, amíg csak ennyire futja érvelés helyett. Akkor lenne bajban, ha megpróbálnátok megfejteni, hol nem stimmel az érvrendszeretek, miért nincs rá elég vevő. Ezt a vizsgálatot 2010 óta képtelen elvégezni az ellenzék. A mostani tüntetők sem ezzel foglalkoznak, mert különben nem a keveseket érdeklő CEU és az NGO-k érdekében vonulgatnának.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés