Új célok

Az ügynökakták titkosításának is nekimenne a Momentum

2017. február 23. 13:05
Egyszerre boldog és sír a Momentum Mozgalom az olimpiai pályázat visszavonása miatt: a meghátrálásnak örülnek, annak viszont nem, hogy megint nem kérdezték meg az emberek véleményét. Fekete-Győr András elnök beszélt arról is, hogy a jövőbeni céljuk, hogy nyilvánossá váljanak az ügynökakták.

A Momentum Mozgalom „egyik szeme boldog, a másik pedig sír” amiatt, hogy a kormány, a főváros és az olimpiai bizottság Budapest olimpiai pályázatának visszavonása mellett foglalt állást – közölte a szervezet elnöke csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. 

Fekete-Győr András hangsúlyozta: azért boldogok, mert a népszavazást támogató több mint 266 ezer aláírás „sűrítménye volt az emberek tettvágyának”, amivel sikerült meghátrálásra kényszeríteni Orbán Viktor miniszterelnököt, Tarlós István főpolgármestert és Borkai Zsoltot, a Magyar Olimpia Bizottság elnökét. Ugyanakkor a másik szemük azért sír, mert „megint nem hallgatták meg az embereket” egy kérdésben, miközben a vita során lehetőség lett volna dönteni arról, hogy „mire költsünk” a következő évtizedekben. A „NOlimpia” kampánnyal azt is ki akarták fejezni, hogy nekik más prioritásaik vannak: az egészségügy és az oktatás fejlesztése – fűzte hozzá.

Nekimennének az ügynökaktáknak

Kitért arra is, hogy miközben őket ügynöközték le kormánypárti politikusok, továbbra is titkosak az ügynökakták. Ezért az a céljuk, hogy ezek az akták végre nyilvánossá váljanak.

Az Index szerint Fekete-Győr azt mondta: „Baromi szomorú, hogy ott tart ma a politika, hogy minket, huszon-, harminc éves embereket próbálnak külföldi ügynököknek beállítani (...) Ha ügynököket és besúgókat akarunk keresni, akkor azokat a politikai elitben keressük. Nemzetbiztonsági kockázatot hordoz, hogy az ügynökaktákról nem tudunk semmit, hiszen a politikusokat, a saját vezetőinket mind az oroszok, mind más nagyhatalmak, mind a magyar maffia zsarolhatja. Ez probléma, úgyhogy ennek egyszer és mindenkorra véget kell vetni.” 

Csak ügyek mentén működnek együtt

Kérdésre válaszolva elmondta: egyetlen politikai erővel sem keresik az együttműködést és őket sem keresték meg. Ám lehetnek olyan nemzeti ügyek, amelyek során együttműködnek másokkal – fűzte hozzá Fekete-Győr András.

Soproni Tamás alelnök arról beszélt, hogy az egész Kárpát-medencében meg akarják alakítani „a cselekvés köreit” annak érdekében, hogy erőt mutassanak a politikai elitnek. Ezzel pedig be kívánják fejezni a rendszerváltást – mondta, hozzátéve: 45 napos országjárásba kezdenek, amelynek során olyan embereket keresnek, akik felül akarnak emelkedni a megosztottságon.

(MTI, Index)

Összesen 222 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizonyítsd te be, hogy azok. Attól még nem válnak azzá, hogy a mini Ducénak ellent mernek mondani.

"Az ügynökakták titkosításának is nekimenne a Momentum"

Kicsit sajnálom Hadházyt meg Bernit. Elszívják azt a 4%-nyi levegőt.

Azt hittem most Párizsba mennek aláírást gyűjteni megakadályozni egy őrültséget. Ott kellemesebb a klíma.

Ahol Pugajka meg D-209 ME lehetett, mit számít egy ügynökakta?

"... egyetlen politikai erővel sem keresik az együttműködést és őket sem keresték meg. Ám lehetnek olyan nemzeti ügyek, amelyek során együttműködnek másokkal..."

Gondolom, ilyen "nemzeti ügy" volt az olimpiaellenes kampány is. Ahol azért emlékeim szerint a Momentumot is keresték "politikai erők", aminthogy ők is viszontkeresték a "politikai erőket", amikor "beleállásra" motiválták őket.

És ezek a "politikai erők" jellemzően mind "demokraták", "európaiak" és "haladók" voltak.

Amint azt a "nemzeti ügy" destruktív és proteszt jellege meg is kívánta.

Ha valakinek van szexuális élete, nem kékgalléros munkát végez és nem a sarki késdobálóban issza a Drehert, akkor csőcselék?

Furcsa ember vagy te.

És már megint egyet értek veled. Vagy én lettem jobbikos, vagy te lettél libbant. Vagy vannak olyan elvek, ami politikai oldaltól függetlenül érvényesek.

Nehogy úgy járjanak, mint Esterházy Péter.

Válaszok:
tommybravo | 2017. február 23. 13:38

"Apuka" fideszes apparatcsik. Ettől még darálhatott, csak szerintem te nem erre utalgatsz.

Érdekes elképzelés. A Kádár-rendszernek azért lett vége - hála Istennek -, mert egy hazugságra épülő, immorális rendszer volt, amelyen túllépett a történelem.

Ráadásul a Kádár-rendszer "vége" az lett, hogy 4 évvel a "rendszerváltás" után egy kipróbált régi kommunista - immáron kerítésbontó demokratának fazonírozva - került hatalomba. Megspékelve a "belülről bomlasztó" "ajrópai hálózatépítőkkel" (a mostani borostások édesszüleivel.

Az meg külön kedves, hogy ebben a kontextusban a "patás" és "rezsimtársai" lesznek a Momentum archetípusai.

Kiderülne a fideszes apukáról, hogy kommancs ügynök volt?

"legősibb nemzeti célunkat, az olimpiát"

Humorod, az van.

Vagy elvitték, eltüntették, úgyhogy az ő családjuk biztosan nem fog szerepelni sehol.
A vidéki utakra vigyék magukkal Mécs János írását a vidékiekről.

Nekem személy szerint semmi. A C típusú
átvilágításon még meg is dicsértek. (-::

Mert ők úgy gondolják, hogy az aláírásgyűjtést mindenkitől elfogadták, aztán ezeket a "buta aktivistákat" elküldik a fenébe a pártjukkal együtt.
Ez az értékrendjük.

http://www.oba.hu/hu/oba/obavezetoseg#

Kezdjétek a rokonokkal először.

1. Egy plurális demokráciában differenciáltság van , nem "megosztottság" , kedves Fekete-Győr úr . Önöknél is van akkor "megosztottság" , mert azt nyilatkozta , hogy nem mindenki akarja a párttá alakulásukat . Vagy ez csak differenciáltság ?...
2.Már látszik a MoMo eljárásmódja : egyfajta "izgalmi állapotba" helyezni az ellenzéket , olyan témák kapcsán , melyek felett már napirendre tért a nagy többség . Ez a destruktív múltbafordulás tulajdonképpen az eddigi ellenzéki módszer egy variációja : nagy lármát csapni , nyüzsögni , mindenkinél-mindent-jobban-tudni , az ellenfelet nem nyugodni hagyni . Ez Saul Alonsky-MoMo .A MoMo abban különbözik a Tanítanék és Ha-ha típusú ellenzékiektől , hogy nem csak egy témában akar fellépni , hanem állandó és vidékre is kiterjesztett kardcsörtetést , "permanens forradalmat" ígér .
3. A MoMO természetesen most győzelmet kommunikál , de már látszik a módszer határa : kiderülnek a saját messianisztikus igények korlátai , hiszen súlyos hibáik sokasága igazolja ezt . A MoMo az emberek idealisztikus hajlamát lovagolja meg , de láthatólag semmivel nem jobb egy átlag ellenzéki csoportosulásnál . A megoldási javaslataik problémásabbak annál , mint amit orvosolni akarnak .

Meséld el, hogy a vidéket miért haragították magukra?

https://nolimpia.com/nolimpia-penzugyek-mibol-mire/

A legtöbbüknek van saját állása egyébként, ami elképzelhetetlen a versenyszektort sosem látott apparatcsikok világában.

Norvégok (= Soros)
Cigányok (= Soros)
Migránsok (= Soros)
Kulákok
Békaemberek

1.Problémája a MoMO-nak van , nekem nem ...
2. A Fidesz nem ezt csinálta : ellenzékben is elsődlegesen a pozitív programalkotás volt az ereje / ez meg is győzte a nagy többséget , ezért vette át a kormányzást / . A parlamentben is jelen volt , a MoMO nem .
3.Önt talán az téveszti meg , hogy néha minden párt - a Fidesz is - mozgósít , nagygyűlést rendez , s ez a kelléktárból nem hiányzik egyetlen modern pártnál sem . A MoMO azonban semmi koherens és konkrét-részletes programot nem ad , csak hadovál és elégedetlenkedik .

1.Akinek válaszoltam , azt írta , hogy a MoMo ugyanazt teszi , mint a Fidesz . Nem teszi ugyanazt / leírtam a lényeges különbséget/ .
2. A MoMo másfél éve létezik , saját információjuk szerint . Ez idő alatt bőven fogalmazhattak és publikálhattak volna egy pozitív , részletes , koherens programot . De a rombolás , a leszólás , a meglevő destrukciója sokkal egyszerűbb .

„egyik szeme boldog, a másik pedig sír”

A klasszikus nevelés gyümölcse. :D

Oda kell nekik adni az elődeik aktáit, hátha lenyugodnak.
Egyébként meg: Az eszükbe sem jut, hogy Medgyessy személyében nem egy piti házmesterről volt szó, mégis miniszterelnök lehetett a ballib oldalon?
Na, ilyesmivel foglalkozzatok, momókások, ha már, ugyebár!

Tudod egy jogállamban a bűnösséget és nem az ártatlanságot kell bizonyítani, bár a párt erről is mást gondol...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés