Nemzeti konzultáció 2017

Erről az öt témáról nemzeti konzultálhat majd a kormány

2017. február 16. 08:53

Arról az öt témáról kérdezné meg a kormány az embereket, amikről Orbán Viktor is beszélt évértékelőjében: a rezsicsökkentés „megvédéséről”, az adópolitika és a munkahelyteremtő támogatások nemzeti hatáskörben tartásáról, az egyes hazai civil szervezeteken keresztüli „átláthatatlan külföldi befolyásolási kísérletekről”, illetve a migránsok őrizetben tartásáról.

Nemzeti konzultáció lehet abban az öt témában, amiről Orbán Viktor beszélt az évértékelőjében – írja a Magyar Idők. Vagyis a kormány megkérdezné az embereket a rezsicsökkentés „megvédéséről”, az adópolitika és a munkahelyteremtő támogatások nemzeti hatáskörben tartásáról, az egyes hazai civil szervezeteken keresztüli „átláthatatlan külföldi befolyásolási kísérletekről”, illetve a migránsok őrizetben tartásáról.

A lap szerint a nemzeti konzultáció a Fidesz-KDNP háromnapos zárt frakcióülésén is téma, bár konkrét döntés a konzultáció elindításáról még nem született. A Magyar Idők arról is írt, hogy a budapesti olimpiával kapcsolatos népszavazási kezdeményezésről viszont nem tárgyalnak a kormánypártok.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/108991