Orbán Viktor már nincs velünk

2017. február 12. 16:49

Reflexman
Reflexman

Orbán Viktor ambíciója jóval nagyobb a lehetőségeinél.

„Orbán Viktor elszakadt a valóságtól és az is látszik, hogy egyre rosszabbul érzi magát ebben a »kis« országban, mert az ambíciója jóval nagyobb a lehetőségeinél. Ezért harcol minden pillanatban.


Komolyan mondom, még csalódott is vagyok a legutóbbi Orbán-beszéd miatt, mert az évértékelőnek nevezett történet tartalma teljesen más volt, mint amit váram. Ahogy nézem, ezzel nem is vagyok egyedül. Azt gondolná az ember, hogy egy felelős kormányfő, ha már teátrálisan kiáll a nép (bocs, a holdudvar képviselői elé), azért beszél arról is, hogy miképpen látja a »magyarok« helyzetét, ilyesmi. Valószínűleg olyan jól megy a szekerünk, hogy arra nem kell egy szót sem vesztegetni, csak úgy »pacekba« elég kimondani, hogy minden oké.

De még egy jó kis diadaljelentést is szívesebben hallgattam volna, és talán az »évértékelők« lényege is ez lenne - ehelyett kaptunk egy látomásos világértékelést, aminek a lényege az, hogy gyakorlatilag nincs a Földön olyan entitás, amelyik ne lenne a »jó magyarok« ellen, vagy ha még nincs, akkor hamarosan biztos ellenség lesz ő is.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/108893

Ajánljuk még a témában