Orbán ellenzéke

2017. február 11. 16:49

Máté T. Gyula
Pesti Srácok

Hát nagyjából ennyit tud ma Magyarország látvány-ellenzéke. A rajongásig imádják önmagukat, egymást pedig még Orbánnál is jobban gyűlölik. S ott van még az a fránya ország is. A népével… Velünk.

Orbán Viktor negyedik és ötödik pontja: Brüsszel támadás alá veszi a munkahelyteremtő támogatásokat, befolyásolni akarja a magyar gazdasági döntéseket is, mi nemzeti hatáskörben akarjuk tartani az adópolitikát.

Molnár Gyula, MSZP: Hát, ugye… tulajdonképpen hümm. De nem is, ez inkább egy kemény, határozott, elkötelezett baloldali ühüm! De nagyon!

Vona Gábor, Jobbik: A Fidesz csinál valamit, de a Jobbik jobban csinálná. Jobban és kész! Szereti Orbán Viktor a kiskutyákat? Erről bezzeg hallgat a kormány!

Gyurcsány Ferenc, DK: Én, és csak én tudom, hogy mit kell tenni a gazdaságban! Én tudok privatizálni és adóztatni! Én tudom, hogy mit akar az IMF és a Világbank! Orbán Viktor magyarkodik, én őszintén megmondom: ízig-vérig az övéké vagyok!

Hadházy Ákos, LMP: Mindez csak mellébeszélés! A korrupció teszi tönkre az országot, a gyurcsányi és az orbáni! Szavazzanak ránk, mi megmutatjuk, mi az igazi korrupció!

Armande, független értelmiségi: Adómentességet a független értelmiségieknek és a romkocsmáknak! A Belváros, Lipótváros és Újbuda kávéházas része váljon ki Magyarországból, de maradjon az EU és a NATO tagja! És nem akarunk olimpiát sem, a városi bicikli sport, a többi orbánizmus! És egyébként is, mi europerek vagyunk, tehát dögölj meg Viktor!

Hát nagyjából ennyit tud ma Magyarország látvány-ellenzéke. A rajongásig imádják önmagukat, egymást pedig még Orbánnál is jobban gyűlölik. S ott van még az a fránya ország is. A népével… Velünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/108879

Ajánljuk még a témában