Soros György és a Nők Menete

2017. január 24. 9:39

Lánczi Tamás
Mozgástér
Nagypolitikai játszma ez a javából, ahol a nőket csak ürügyként használják. Ha ezek után bárki a civil blablával jön, nevessük ki bátran.

„A Nők Menetét több iszlám szervezet is támogatja. Például az abortuszellenes Council on American-Islamic Relations, amely ellenez minden, a nők egyenjogúsítását célzó muzulmán reformot. A szervezet vezetője ennek ellenére megindító beszédet mondott a Meneten. Nincs itt ellentmondás: a zömmel szaúdiak által pénzelt szervezetek (amelyek bőkezűen támogatták Hillary Clinton kampányát is) bárki mellé odaállnak, aki az Izrael-barát Trumpot támadja.

Egy másik, Soros által támogatott, és a Menetben közreműködő muszlim szervezet az Arab-American Association of New York, amelynek igazgatója „szélsőségesnek” bélyegzett egy újságírót, aki amellett érvelt, hogy a muszlim nőknek ne kelljen mindig fejkendőt viselniük.

A hétvégi Nők Menete bepillantást engedett a Soros-féle Nyílt Társadalomba, amelyben boldogan megfér egymás mellett az abortuszpárti Planned Parenthood, a nők egyenjogúságát nyíltan tagadó muszlim szervezet és Madonna. Nagypolitikai játszma ez a javából, ahol a nőket csak ürügyként használják. Ha ezek után bárki a civil blablával jön, nevessük ki bátran.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én biztos vagyok benne, hogy Soros György filantrópságának ehhez a NGO hálózathoz nincs sok köze. Sőt, megkockáztatom, hogy nagyrészt nem is az ő pénzéről van szó, hanem valami (ex)kormányközeli lobbicsoport pénze lehet ez.

Olyan szervezeteket is támogatnak, amelyek szándékosan és szisztematikusan opponálnak bizonyos kormányzatokat, akik nem kedvesek a szívüknek, és nem eléggé partnerek, ha amerikai üzleti érdekekről van szó. Soros György egy kirakatbábú, akit lehet védeni vagy támadni, de ha ő már nem lesz, le merem fogadni, akad majd más, aki pont úgy lesz filantróp, mint Soros. Gátlástalan pénzügyi csalóként.

Nőt előreengedni szexista dolog a feministák szerint.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés