Toroczkai: Ásotthalom példát akar mutatni

2016. december 6. 20:46
Preventív jelleggel hozták meg az önkormányzati rendeletet Ásotthalmon. Az üzenet a muszlimoknak a következő: ez nem az ő hazájuk – mondta Toroczkai László az ATV adásában.

Toroczkai László és Kálmán Olga műsorvezető az Egyenes beszéd hétfői adásában szenvedélyesen vitatkoztak egymással.

Egy politikusnak előre is kell tudni gondolkozni – ezzel magyarázta Toroczkai László a mecsetépítési és homoszexuális tilalmát. Reális a a kultúra megváltozásának veszélye: a közeli Szabadkán például a koszovói menekülteknek hatalmas mecsetet építettek minarettel.

Két pogány között vagyunk” – ezt a homoszexuálisok tilalmával kapcsolatos kérdésre válaszolva mondta Toroczkai László. Vagyis szerinte a migránsok és nyugati szélsőséges liberálisok között őrlődik az ország.

Hosszas faggatás után a Jobbik alelnöke elmondta, Vona Gábornak nem tetszik a rendelet, de nem gondolja, hogy ezzel szembemenne a pártelnöknek.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Korrupt,tolvaj politikusokra és a strómanjaikra nincs valami jó ötletük ott Ásotthalmon?

"Ez nem a muszlimok hazája" Ne tegyetek már úgy, mintha mindenkinek az lenne a vágya, hogy kis hazánkban élhessen. Egy lófaxt. Kérdezzétek meg a 600 ezer nyugatra menekült magyart, meg a többieket, akik MÉG nem mentek utánuk. Kérnék egy számot, hogy eddig hány "migráncs" akart nálunk maradni.

Válaszok:
Ján Fortunák | 2016. december 7. 12:32

Nem tudhatod ki vagyok, még az is lehet, hogy többet teszek kis hazámért, mint egyes habzószájú hazaffyak. Egyébként, nézd meg a demográfiai adatokat, melyik népcsoporttól kell félteni a magyarságot. A kérdés megoldására (vagy legalább kezelésére) viszont semmilyen elgondolást nem láthatunk pártunktól és kormányunktól. Nem érnek rá, a migráncsveszélyt tolják 0-24-ben.

A "magamfajták" újra megkérdezik, hányan akartak tehát Mo-on letelepedni a migráncsok közül?

Te vagy-e a Lúdas Matyi, és ha nem, tagadod-e? Tehát Németország után és Svédország előtt (!) mi lennénk a második célország. Azt hiszem, irány Graz...

Ezt a Muttinak magyarázd el!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés