Így (nem) tisztelik egymást a politikusok

2016. október 25. 9:46
Mit tisztel egy fideszes vagy egy jobbikos Gyurcsányban? És a balos ellenzék Orbán Viktorban? Az október 23-i balhézások után a kölcsönös tiszteletről kérdeztük a parlamenti képviselőket, és a 444 mellett is szolidarítottunk. Hadházy standupolt, Kósa szájbarágott, Kovács elrohant. Azonnali kérdések perce, második adás.

Mit tisztel Ön Gyurcsány Ferencben? A kérdésre elég sokan – Harrach Péter, Kovács Zoltán, és Hegedűs Lorántné – rávágták a várakozásainknak megfelelő „semmit”, az LMP-s Hadházy Ákos sokáig gondolkodott, a jobbikos Mirkóczki Ádám viszont meglepetésünkre még a volt miniszterelnökben is talált valami tiszteletreméltót: azt, hogy nagycsaládos.

Orbán Viktorral szemben csak Mesterházy Attila volt teljesen híján a tiszteletnek, a balos ellenzékből a legtöbben a rendszerváltásban játszott szerepét emelték ki tiszteletreméltóként, de egyből hangsúlyozták, hogy a tiszteletük nem terjed ki a miniszterelnök mai tevékenységére.

És hogy mit tisztelnek a legutóbb a letelepedési kötvényes ultimátummal zseniálisat húzó Vona Gáborban a balos és fideszes képviselők? Hát, egyelőre nem a politikai tehetségét. Annyit elárulunk: Hadházy ezzel kapcsolatban rekord-hosszúságút mélázott.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdekes volt a videó, sőt tanulságos.

Rohadt nehezen, de gyakorlatilag kimondták, még ha nem is direktben, Orbánnak nincs alternatívája.

És akkor most mi van?

"Benne van a levegőben a rohadék fidesz buktájának a szaga."

Mélységi mámor?

Erről is megkérdezte a Bakó Beáta, Bukovics Martin Hadházy Ákost?
Avagy csak a „szépre” emlékeznek a T. riporterek?

„A trafikbotrány kirobbantója ötmilliót kért

Milliókat kért Hadházy Ákos egy fogyatékkal élőket foglalkoztató szekszárdi étteremtől azért, hogy ne torpedózza meg újra és újra a bővítéshez szükséges engedélyüket. A trafikbotrányt kirobbantó fideszes képviselő évek óta bírósági perekkel akadályozza a háza szomszédságában lévő alapítványi vendéglátóhely átalakítását, amit korábban az önkormányzat többi tagjával együtt még ő is megszavazott. Egy hangfelvétel tanúsága szerint megmondta, mennyiért állna el a további fellebbezésektől. A képviselő azt állítja, hogy az alapítvány ajánlotta fel a pénzt, amivel a háza értékcsökkenését kompenzálták volna. És az, hogy erről egyáltalán szó van, a trafikügynek köszönhető.”
http://index.hu/belfold/2013/0..

„Hadházy Ákos hét fogyatékos ember munkahelyét vette el

Az LMP társelnöke évekig bírósági perekkel akadályozta a háza szomszédságában lévő, fogyatékkal élőket foglalkoztató Kék Madár Alapítvány vendéglátóhelyének átalakítását. Az ügy pikantériája, hogy önkormányzati képviselőként korábban maga is megszavazta az épület átalakítását. Később előkerült egy hangfelvétel, amelynek tanúsága szerint Hadházy közölte, mennyiért állna el a további fellebbezésektől.

A képviselő ezzel szemben azt állította, hogy az alapítvány ajánlotta fel a pénzt, amivel a háza értékcsökkenését kompenzálták volna. Az alapítvány elnöke másként emlékezett. Az ügy mindenesetre rendkívül érdekes, mivel Hadházy Ákos azóta az LMP korrupciós szakszóvivője lett, és hétről hétre tartja sajtótájékoztatóit a témában.”
http://www.origo.hu/itthon/201..

Én be sem engednék oda újságírókat. Semmi értelme, hogy ott grasszáljanak, politikusokra "vadászva". Már maga szó is felháborító, mégis mit képzelnek magukról ezek a rühes médiagecik?

Van egy szakkifejezés a pszichikai állapotodra nézve:
kognitív disszonancia

:)))))))))

(illetve van egy másik is: idült orbánfóbia)

"A képviselő ezzel szemben azt állította, hogy az alapítvány ajánlotta fel a pénzt, amivel a háza értékcsökkenését kompenzálták volna. Az alapítvány elnöke másként emlékezett. Az ügy mindenesetre rendkívül érdekes, mivel Hadházy Ákos azóta az LMP korrupciós szakszóvivője lett, és hétről hétre tartja sajtótájékoztatóit a témában.”
Cohn Bendit, R. Field után Hadházyt sem mossa le magáról az LMP!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés