Hátsónk iszlamizációja

2016. szeptember 2. 9:15

Hengameh Yaghoobifarah
taz
Amikor arról beszélnek, koszosak a külföldiek, megkérdezem, mégis hol élnek? Az illető nagy valószínűséggel még csak meg sem nedvesíti használat előtt a WC-papírt. Miféle higiéniafelfogás ez?

„Utazásaink során mindig PET-palackokkal mászkáltunk a vécére, ez volt a mi utazó aftabehünk, kvázi. A mai napig kötelező eleme az utazótáskámnak. Ez persze nem mindig volt így. Amikor frissen elköltöztem otthonról, hogy különböző lakóközösségekben éljek, asszimilálódtam a WC-papírhoz. De ebben az időben hihetetlenül koszosnak éreztem magam.

Ráeszméltem, mennyire sok papírt használunk el, ha több mint két lapot szedünk le a gurigából menetenként. Háromszemélyes háztartásunkban majdnem egy gurigát használunk fel naponta. Szerintem ez túlságosan sok. Hát miféle pazarló életmód ez? Hallottatok már a környezetkímélésről? Egy valaki persze jól jár ezzel: a papíripar. A DarkMatter nevű queer performanszduó találóan állapította meg: »Ha valaki azt kérdezi, kik teszik tönkre az esőerdőket, hát a fehér segglyukak azok!«

Minden alkalommal, amikor arról beszélnek, koszosak a külföldiek, megkérdezem, mégis miféle alagútban élnek. Én ugyanis pontosan tudom, hogy az illető nagy valószínűséggel még csak meg sem nedvesíti használat előtt a WC-papírt. Nem tanult a történelemből? Nem tudja, mi volt a középkorban a pestissel? Miféle higiéniafelfogás ez? Ha valahol a bőrömre jut valamiféle ürülék, én ugyan nem csak zsebkendővel törlöm azt le róla, megállapítva, milyen tiszta lettem. Még a cipőmnél sem, inkább égetném el őket.

A testvérem évek óta egyfajta locsolókanna-ügynök. Minden olyan barátnőjének, aki addig csak WC-papírral törölte ki, beajánlja a vizes módszert. Mindenki, aki kipróbálta, hálás az új életérzésért. Egész egyszerűen vágyunk hátsónk iszlamizációjára.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a színvonal Soros úr Új Európája.

Ez a jövőnk. Erről kell majd beszélgetni. Mr. Soros célja.

:-(

Azt kellene már észben tartani, hogy az összes nagyobb német lap szaudi kézben van.


Nem releváns, amit a hülye németeknek évek óta adagolnak.

Pontosan ez a felsőbbrendű arrogancia, ami ijesztő az iszlámban.
Szerintük vannak ők, és "white asshole"-ok (eredetiben direkt kétértelmű volt a fogalmazás), akik tisztátalanok, meg általában alsóbbrendűek.
Persze a pénzük, amit megtermelnek, az már nem tisztátalan.

Azért nézzük meg a fekáliával terjedő kórokozók okozta betegségek arányát a vécépapíros és a "műanyagkannás" országokban.
Szép és jó a fenékmosás, de ez még kevés.

Csak egy apró logikai baki, mintegy kis színesként ebből a nagyívű esszéből

"Én ugyanis PONTOSAN tudom, hogy az illető NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL még csak meg sem nedvesíti használat előtt a WC-papírt..."

Zárás: vannak, akik már 30 éve a barátaim - nem is beszélve a családtagjaimról - még sincsenek ilyen beható ismereteim a székletürítési szokásaikról.

Sőt, felületesek sincsenek.

Nekem a sci-fi rovatba beskatulyázott SorosGyörgy-kritikus cikk (Lánczi Tamás:"Soros György milliárdokkal ösztönzi a migrációt" ami pintérbence(?)-szemleszerkesztő cimadásában:"Soros áll a migráció mögött" )

aljas skatulyázása és címadása már elvette a kedvem, és most itt van a

a mandiner-főcsatornában hengameh_yaghoobifarah seggelyuka.


BÁG (turul2k3) egy Augiász :-D

Nem , ez valami exmuszlim queer vagy mifene. :)

Ebből a szempontból iszlamista vagyok, mert én is mosom.

Igazán hálás vagyok, hogy a Mandiner révén megismerkedhettem az iszlám magasabb rendű seggtörlési kultúrájával. (Talán a petpalackot javasolnám üvegre felcserélni, tisztelettel.) Ez a második jó hír a mai napon, miután kora reggel a vs.hu jóvoltából megtudtam, hogy a burkini milyen hasznos, mert megvéd a ráktól. (És nem szennyezzük általa a vizeinket azzal a sok fölösleges napolajjal, teszem hozzá.) Azt már tudom pár napja, hogy a muszlim migránsok CNC forgácsolók. Némi szomorúsággal tölt el ugyan, hogy mégsem agykutatók, mint korábban gondoltam, de sebaj, én nem értek a cncforgácsoláshoz sem, lesz hát itt olyan forgácsoló kultúra, hogy ihaj. (Csak össze ne tévesszék a seggtörlést a forgácsolással, mert akkor gyémántfenekű burkinira lesz szükségünk, mi fiúk pedig cserélhetjük lézerre a farkunkat.)

Ilyen magasröptű kultúrára csak igennel lehet szavazni polgártársak!

Volt egy cikk erről, hogy a háborúkban (visszamenve egészen a középkorig) több ember halt meg fertőzésekben, mint közvetlen sérülések miatt.

A Kurán (Korán) másik magyarra fodítása
Dr. Mihálffy Balázs (Abdulrahman sejk) munkája:

http://mek.oszk.hu/06500/06534/

Ez a kiművelt jóember lehet tán az a magyar akit fentebb Aranykor látott a HirTV-ben , de előfordult már az EchoTV-ben Szaniszló Világ-Panormájában is, ahol Sz. bizony nagy tisztelettel beszélgetett vele (merthát egyébként is megérdemli).

Szerintem az a magyar származású az emez,

erről a kiművelt jóemberről van szó:

Dr. Mihálffy Balázs (Abdulrahman sejk) munkája
a Kurán (Korán) második magyarra fodítása,

http://mek.oszk.hu/06500/06534/

Annyira vártam már, hogy a segttörlési szokások is politikai állásfoglalásokká váljanak.

- Szarni mész?
- Igen.
- Van nálad palack?
- Nincs.
- Xenofób!!!

Már ezért érdemes volt a világra jönnie ennek a kimondhatatlan nevű és meghatározhatatlan nemű gombócnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés