Clinton Cash: A teljes dokumentumfilm a Clinton Alapítvány bizniszeiről

2016. július 25. 9:24
Dokumentumfilm készült a Clintonok pénzügyeiről, melyben utánamentek, hogy miért támogathatták alapítványukat nem igazán demokratikus rezsimek világszerte.

A Peter Schweizer azonos című könyve alapján készült dokumentumfilm a Clinton Alapítvány pénzügyeit dolgozza fel azt követően, hogy Bill Clinton és Hillary Clinton elhagyták a Fehár Házat. 

2000-ben a volt elnök és felesége több millió dolláros adóssággal távozott hivatalából, a film és a könyv állításai szerint azóta 230 millió dollárt keresett a házaspár. A film több esetet is vizsgál, amikor Hillary Clinton külügyminiszteri időszakában a Clinton Alapítvány olyan amerikai és külföldi támogatóktól kapott dollármilliós nagyságrendű adományt, akiknek függő ügyei voltak az amerikai külüggyel: például Szaúd-Arábia mintegy tízmillió, a Boeing pedig közel egymillió dollárt utalt.

A dokumentumfilm emellett részletesen foglalkozik Bill Clinton és Hillary Clinton sokat kritizált, több százezer dolláros tiszteletdíjú beszédeivel is.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az USA maffiaország. Ha mindezek után az amerikai választók megválasszák Hillary Clintont, "pecsétes" írás lesz, hogy az amerikai választók többsége a maffiózókat, korrumpálhatókat, korrumpálókat támogatja.

Nem mindegy, hogy néha lop vagy minden nap mindent ellop.
Merhogy nálunk minden nap mindent mindent ellopnak, Amerikában meg ugyanezért villamosszékbe ültetik.
És persze M. Lewinsky partnerét és nejét nem mentegetem...

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2016. július 25. 13:28

" a Clinton Alapítvány olyan amerikai és külföldi támogatóktól kapott dollármilliós nagyságrendű adományt, akiknek függő ügyei voltak az amerikai külüggyel: például Szaúd-Arábia mintegy tízmillió, a Boeing pedig közel egymillió dollárt utalt."

Semmi meglepő nincs abban, hogy ez a humanoid is Clintonéknak dolgozott, ugyebár. A mai migránsok, szerinte nagyon hasonlítanak a magyar migráns fizikusok csoportjához:
"André Goodfriend volt budapesti ügyvivő hétfői Facebook-posztjában azt írta, "remélem, továbbra is elismerjük az emberek értékét a társadalom számára, bárhonnan is érkezzenek, most, amikor az országok kihívásokkal küzdenek és az emberek újra nekiindulnak menedék és munka reményében".

Akik az USA-ba érkeztek - legyen az a magyar migráns fizikusok (Neumann János, Szilárd Leó, Wigner Jenő, Kármán Tódor és Teller Ede) "marslakókként" ismert csoportja vagy más - hozzájárultak Amerika lehetőségeihez, ahhoz, hogy az ország innovatív lehessen és felvirágozzon - fogalmazott Goodfriend."

Nyilvánvalóan ezért csökken a magyarok államadóssága, mert a kormányuk "mindent ellop", és ezért növekszik a csillagos égig az USÁ-é, mert ott villamos székkel oldják fel a problémát.
A külügyük is csupa-csupa Goodfrienddel van tele, akiket korrupciómentesen neveznek ki...

Válaszok:
nick89 | 2016. július 25. 13:59

Hát még, ha tudnád, "mennyit lop a Rogán"?
De: jobb, ha nem tudod, addig is megy előre az ország, míg a "Rogánostra" működik.
Bezzeg Megyó, Feri, Gordon, az volt a mi aranykorunk.
Minden egyszerű volt és zökkenőmentes.
Minden nappal nőtt az adósságunk.
Ma meg csökken.
Ilyen egyszerű.

"@nick89

Nyilvánvalóan ezért csökken a magyarok államadóssága, mert a kormányuk "mindent ellop", és ezért növekszik a csillagos égig az USÁ-é, mert ott villamos székkel oldják fel a problémát.
A külügyük is csupa-csupa Goodfrienddel van tele, akiket korrupciómentesen neveznek ki..."


A mészároslőrinc név mond neked valamit?

Bizony ám, minden megyébe, városba kellene legalább egy-egy Mészáros Lőrinc...
Bár ez az egy is jelentősen hozzájárult, hogy a Fittelinák, Nomentánák stb. államcsődjéből az ország ki tudott mászni...
És már szó nincs Magyarország államcsődjéről...
a Mészáros Lőrincek munkája nyomán...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés