Kiszervezte az MSZP és a Fidesz Zuglót Karácsony Gergely alól

2016. május 23. 10:36
Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarország párt egyetlen polgármestere alól gyakorlatilag kiszervezte a budapesti XIV. kerületet, Zuglót a helyi MSZP és a Fidesz – írja a 444.

A 444 összefoglalta, hogyan szervezi ki folyamatosan a budapesti XIV. kerületet a helyi Fidesz és MSZP Karácsony Gergely PM-es kerületi polgármester alól.

Karácsony Gergely nagy tervekkel vágott bele 2014-ben Zugló vezetésébe: a Párbeszéd Magyarország párt egyetlen polgármestereként meg akarta újítani a baloldali városi politizálást.

Összezárás

Azonban a helyi MSZP és a Fidesz, sokszor együtt szavazva, egyre többször a polgármester akarata ellenére dönt helyi önkormányzati kérdésekről.

A portál szerint a két párt arra kötelezte Karácsony Gergelyt, hogy tárgyaljon a Városliget Zrt-vel az általa egyébkén határozottan ellenzett Liget Budapest fejlesztésről. Ezzel Zugló gyakorlatilag beállt a projekt mögé. 

Fidesz-buli, szoci buli

A Fidesznek sikerült elérnie, hogy Szatmári Kristóf fideszes országgyűlési képviselő anyját, Szatmáryné Jähl Angélát pályáztatás nélkül kinevezzék a Zuglói Társasház és Közterület-kezelő Kft. igazgatójának. 

A szocialistáknak sikerült elérniük, hogy 100 millió forintos kifizetésekig kivonhassák az általuk irányított Városgazdálkodási Zrt. közbeszerzéseit a polgármesteri hivatal ellenőrzése alól.

Németh Ildikó, Zugló jegyzője a kialakult állapotok miatt nemrégiben lemondott tisztségéről. Elmondása szerint azért döntött a lemondás mellett, mert úgy érezte, veszélybe került a tisztességhez szabott mércéje és a szakmai önbecsülése. Ezek a tényezők nem engedik meg, hogy Zuglóban folytassa a munkáját.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A 444 el nem tudja képzelni, hogy miért állnak a zuglói szocik amellé, hogy a Városligetben világszínvonalú múzeumi negyed épüljön. Ezen borult ki a bili.

Eszükbe sem jut, hogy valami nagyon jó lehet, amit nem ők csinálnak.

Ugyanez a cirkusz megy a Széll Kálmán térrel, Kossuth térrel,a Budai Várral, metró felújítással, mindennel, amit a törzs nem csinált meg az elmúltnyocévben.

Minden tiszteletem a zuglói szociké, akik odaálltak valami mellé, ami előre viszi Budapestet és Magyarországot!

Ügyesss! Naggyon ügyesss! - gondolta Stirlitz.


"A Fidesznek sikerült elérnie, hogy Szatmári Kristóf fideszes országgyűlési képviselő anyját, Szatmáryné Jähl Angélát pályáztatás nélkül kinevezzék a Zuglói Társasház és Közterület-kezelő Kft. igazgatójának.

A szocialistáknak sikerült elérniük, hogy 100 millió forintos kifizetésekig kivonhassák az általuk irányított Városgazdálkodási Zrt. közbeszerzéseit a polgármesteri hivatal ellenőrzése alól."

Ritkán tapsolok valami antidemokratikus dolognak, de ez most kimondottan hazafias, jövőbe mutató jelenség. Az ilyen hülye kreténeket akkor sem szabad döntéshozó pozícióban hagyni, ha történetesen sikerül megválasztassák magukat.

Már csak a migráns betelepítést és a helyi létpénzt kell megakadályozniuk, Gergely, aztán feltenni a kérdést: Szerinted nem őrültek, akik egy PM-est választottak?
WC-látogatás megy még?

miért akarnánk változást? Az irány végre egyszer jó!

igen,hirtelen a szocik is milyen derék emberek lettek
remélem azért pl. a közvilágítást nem kapcsolják le, esztergom mintájára

Elolvastam a http://varnailaszlo.blog.hu/20.. linken található írást és az a gyanúm több probléma is van az önkormányzatnál, ami arra utal; a polgármester úr képtelen a vezetésre.

"A könyvvizsgáló az ingatlanjaink 2,3 milliárdos összegben betervezett eladása kapcsán jogosan figyelmeztet a vagyonfelélés veszélyére. "

Gerike belelépett a lepénybe rendesen.
Ha már az ingatlaneladásra fanyalodnak, nem sok minden marad.

Nem hallok mostanában Zugló "fejlődéséről".
Gondolom, most nagy hasznát veszi Gergő a mutogatott budinak!

Mondtam én a híveknek, hogy az önkormányzás nem Gergőnek és Rebekának való.
Dehát, a zuglóiak olyanok, mint az a bizonyos Sárika, akinek hiába beszélnek.

Úgy tudom, Rebeka az alpolgármester.

Nem lehet, hogy Karácsony annyira nem ért semmihez, hogy ő a zuglói bohóc?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés