Juhász Péter megnézi, ki lesz Orbán szomszédja

2016. március 29. 09:56

Az Együtt aktivistái arra kíváncsiak, ki veszi meg a miniszterelnök „majorságával szomszédos” földet.

2016. március 29. 09:56

Autós demonstrációt tart az Együtt Székesfehérváron. A párt aktivistái azért vannak a helyszínen, mert kedd délelőtt árverezik el azt a hatvanpusztai ötszáz hektáros földet, mely a miniszterelnök „majorságával szomszédos”. A párt alelnöke arra kíváncsi, „ki lesz Orbán szomszédja”. 

„Nyilvánvalóan azt gondoljuk, hogy nem adja ki ezt a földdarabot a kezéből, hiszen már több ezer hektárt birtokolnak ő és strómanjai a környező területeken” – mondta Juhász Péter.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2016. március 30. 08:43
"Juhász Péter megnézi, ki lesz Orbán szomszédja" Anyád.
Hora
2016. március 30. 08:16
"A magyar átlag úgy él, ahogy Juhász megpróbálja bemutatni: kicsit szegényen, de tisztességesen. A magyar átlag azonban a seggét verné a földhöz, ha annyit keresne, mint a panaszos Juhász. Nem sokan mondhatják ma el magukról, hogy ennyit visznek haza havonta. Ha a panaszos Juhász valóban ismerné ezt a magyar átlagot, tisztában lenne ezzel." :) ez jobb vót!:) http://888.hu/article-juhasz-panasza#
Tintamin
2016. március 30. 07:16
Senkit nem zavar, hogy Meszarosek ugy lopnak, hogy az mar faj????
Negue
2016. március 30. 00:06
Nyilvános földárverés volt. Nem? Juhász Péter is beszállhatott volna a licitbe, legfeljebb ha tényleg ennyire rosszul áll anyagilag, kérhetett volna kölcsön pl. Simon Gábortól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik