Magyar Nemzet: A BRFK szerint nem bűn visszadátumozni egy dokumentumot

2016. március 23. 13:04
A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény a letelepedési kötvények engedélyezési folyamatában – adta hírül az MNO. Annak ellenére ez a rendőrség álláspontja, hogy az Országgyűlés gazdasági bizottsága négy nappal visszadátumozott egy dokumentumot.

A Magyar Nemzet még tavaly fordult az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához, hogy bejelentést tegyen a letelepedési kötvények engedélyezési folyamatával kapcsolatban. Az Országos Rendőr-főkapitányság feljelentésként kezelte a bejelentést, és nyomozást indított az ügyben. Most azonban kiderült, hogy a rendőrség szerint nem történt bűncselekmény a letelepedési kötvények engedélyezési folyamatában, azaz azzal sincs gond, hogy az Országgyűlés gazdasági bizottsága négy nappal visszadátumozott egy dokumentumot.

A Magyar Nemzet bejelentésében olyan eseteket emelt ki, amelyben a bizottság érthetetlenül járt el a forgalmazási engedélyekkel kapcsolatban. A 2013-ban még Rogán Antal vezette gazdasági bizottság ugyanis még azelőtt pecsételte le a VolDan Ltd. és az S&Z Program Ltd. kötvényforgalmazási engedélyeit, mielőtt a liechtensteini igazságügyi hivatal kiadta volna azokat. A BRFK tájékoztatása szerint azonban még csak közirat-hamisítás sem történt.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ma Magyarországon a rendőrség számára nem az a fontos, hogy mi történt, hanem az, hogy ki követte el azt.

Mint a régi boldog szép időkben, ahol a fontos elvtársak diktáltak...

Juhász Gyula szavaival élve, "Anna örök"...

Há'basszus miazhogynagyonis!
Ez a világon mindenütt közokirathamisítás.

KORRUPCIÓELLENES ÜGYÉSZSÉGET!!!

Az igen. Akkor tartoztassunk le valakit, egy ket nappal visszadatumozva hozzunk ellene egy torvenyt, aztan jonapot, le is lehet ultetni.

BRFK, ennyire azert nem kene lemenni kutyaba.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés