Reagálás az MSZP közleményére: a titkolózásnak ők vessenek véget

2016. január 18. 17:33

Jobbik
Jobbik.hu
„Én voltam ennek a pártnak az elnöke. Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk.” Ezeket a mondatokat Gyurcsány Ferenc, az MSZP egykori elnöke mondta.

»Én voltam ennek a pártnak az elnöke. Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk.« Ezeket a mondatokat Gyurcsány Ferenc, az MSZP egykori elnöke mondta. Az is napvilágot látott, hogy a józsefvárosi MSZP-szervezet – hasonlóan a napokban kirobbant miskolci fideszes botrányhoz – titkos feketekasszából fizethetett több alkalmazottat is.

Ennek fényében igencsak mulatságosnak találjuk, hogy a szocialisták is elkezdték mantrázni a Fidesz konkrétumok nélküli handabandázását. A Jobbik viszont mindig nyílt kártyákkal játszott, az ÁSZ-vizsgálatok adminisztratív hiányosságait pótolta.

Most, hogy itt a politikusi vagyonbevallások időszaka, lássuk, ki áll az átláthatóság pártján! Vajon a Jobbik példáját követve a XX. század leszerepelt pártjainak, vagyis a Fidesznek és az MSZP-nek politikusai is nyilvánossá teszik-e családtagjaik vagyonnyilatkozatait? Így kiderülhet, korrupciógyanús meggazdagodásukat nem rejtették-e el családtagjaik neve alatt.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés